• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73449اخبار امروز : 8
6

موادمخدر یک معضل اجتماعی بزرگ در جهان است

  • کد خبر : 53628
  • ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۹:۴۴

  دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی با بیان اینکه موادمخدر یک معضل اجتماعی بزرگ در جهان است، گفت: افزایش سطح آگاهی و اطلاعات جوانان و نوجوانان از مهمترین عوامل پیشگیری از اعتیاد است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی؛ محمدحسن جهان در جلسه شورای هماهنگی […]

 

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی با بیان اینکه موادمخدر یک معضل اجتماعی بزرگ در جهان است، گفت: افزایش سطح آگاهی و اطلاعات جوانان و نوجوانان از مهمترین عوامل پیشگیری از اعتیاد است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی؛ محمدحسن جهان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چناران، موادمخدر را یک معضل اجتماعی بزرگ در جهان دانست و گفت: برای مبارزه با این پدیده شوم و اینکه چگونه مواد مخدر بنیان خانواده‌ها را تهدید می‌کند، نیازمند مطالعه و بررسی بیشتری هستیم. پیشگیری از اعتیاد در مراکز مختلفی انجام می‌شود اما خانواده در بالاترین درجه اهمیت و حساسیت قرار دارد.


وی؛ اعتیاد به مواد مخدر را زمینه‌ساز بروز بسیاری از مشکلات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و تهدیدی برای امنیت کشور دانست و گفت: هدف استکبار جهانی ترویج مواد مخدر و محرک‌زا در خانواده‌ها است و تلاش دارد با فروپاشی بنیان خانواده صدمات جبران ناپذیری را به جامعه وارد کند.


دبیر شورا با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در بحث مبارزه با مواد مخدر گفت: تاکید حضرت آقا بر پیشگیری است تا درمان و رکن اصلی مبارزه با مواد مخدر پیشگیری است.


جهان گفت: در حوزه مبارزه با مواد مخدر با اشاره به خطرات سنین دوران نوجوانی و حساس بودن این مقطع سنی گفت: اقدامات فرهنگی پیشگیرانه برای جوانان یک اصل است وبا توجه به اینکه جوانان موتور محرکه پیشرفت وتوسه به شمار می روند بایداز آنان دربرابرآسیب های اجتماعی واعتیاد نگهداری کرد. وی تصریح کرد: انجام برنامه‌های فرهنگی و پیشگیرانه در کنارمبارزه با مواد مخدر نیازمند برنامه‌ریزی و همکاری تمامی دستگاه‌ها است.


وی مهمترین راهکار پیشگیری از اعتیاد در بین جوانان را ارائه برنامه های فرهنگی دانست و اظهار داشت: اعتقادات مذهبی در کانون خانواده گام نخست مقابله با آسیب های اجتماعی است.


دبیر شورا گفت: تغییر مصرف مواد مخدر از نوع سنتی به صنعتی راتهدیدی برای جوانان و نوجوانان دانست وگفت: وجود باورهای غلط درحوزه مواد روانگردان، پایین بودن سطح آگاهی‌های خانواده، جوانان و نوجوانان از عواقب سوءمصرف موادمخدر، آشنا نبودن خانواده‌ها با مهارت‌های زندگی، نوع رفتار و ارتباط با فرزنان از جمله عوامل گرایش به موادمخدر به شمار می‌رود.


جهان در ادامه با اشاره به شعار ستاد با عنوان “یاری‌گر هم باشیم” افزود: برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد بایستی از همه ظرفیت‌های موجود استفاده شود زیرا مبارزه با مواد مخدر فقط وظیفه دولت نیست و بايد در اين خدمت ارزشمند یاری‌گر هم باشیم.


وی با بیان اینکه نصایح روحانیان و ائمه جماعت بیش از هر قشر دیگری در دل مردم می‌نشیند از آنان خواست علمدار حرکت فرهنگی مبارزه با مواد مخدر باشند و از تریبون‌ها و منبرهای مساجد، مردم به ویژه جوانان را از معضلات این مواد افیونی آگاه سازند .


دبیر شورا ادامه داد: مداخله زود هنگام والدین در مورد پیشگیری از اعتیاد می‌تواند تأثیر بسیار زیادی داشته باشد، اما بعضی از والدین تصور می‌کنند که اعتیاد ویژه افراد خاصی است و فرزند آنها هیچ وقت معتاد نخواهد شد و این غفلت چه بسا فرزندان را به سمت اعتیاد بکشاند. بنابراین، آگاهی و شناخت والدین از موضوع اعتیاد و روش‌های پیشگیری از آن ضرورت دارد.


جهان عنوان کرد: باید نوجوانان و جوانان ما یاد بگیرند تا در مقابل هرگونه تعارف برای مصرف مواد مخدر با قاطعیت نه بگویند و در گزینش دوستان خود دقت کنند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی۹۸٫۰۲٫۳۰

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=53628

برچسب ها