• امروز : شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 3 May - 2025
کل پست ها: 73530اخبار امروز : 0
5

استفاده از بستر فضای مجازی برای پیشگیری از اعتياد

  • کد خبر : 53557
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۶:۴۸

یک کارشناس رسانه مطرح کرد: استفاده از سه گروه همسالان و چهره‌های خاص (سلبریتی) و مبتلایان و بهبودیافتگان از اعتیاد در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند تاثیر چشمگیری در پیشگیری از اعتياد داشته باشد. سعید صدراییان در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر لزوم استفاده از فضای مجازی در پیشگیری از اعتیاد را بسیار […]

یک کارشناس رسانه مطرح کرد: استفاده از سه گروه همسالان و چهره‌های خاص (سلبریتی) و مبتلایان و بهبودیافتگان از اعتیاد در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند تاثیر چشمگیری در پیشگیری از اعتياد داشته باشد.


سعید صدراییان در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر لزوم استفاده از فضای مجازی در پیشگیری از اعتیاد را بسیار مفید ارزیابی کرد و گفت: با توجه به افزایش روزافزون استفاده از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی توسط عموم مردم به ویژه جوانان و نوجوانان، استفاده از مدیوم‌های این فضا و استفاده از سه گروه همسالان، چهره‌های خاص (سلبریتی) و مبتلایان و بهبوديافتگان می‌تواند تاثیر چشمگیری در پیشگیری و کاهش مصرف مواد مخدر داشته باشد.


وي ادامه داد: با توجه به آماری که از گرایش به مصرف مواد مخدر در سنین پایین خبر می‌دهند باید آموزش‌های پیشگیرانه‌ای با توجه به محل زندگی افراد مختلف داشته باشیم و مناطق مختلف را برای آموزش‌ها دسته‌بندی کنیم، در مناطقی که آسیب‌زا هستند و شروع آسیب ممکن است از سنین کم آغاز شود این آموزش‌ها زودتر و قبل از آغاز مدرسه با توجه به سن کودکان انجام شود.


کارشناس ارشد رسانه ادامه داد: همچنين آموزش‌های عمومی پیشگیرانه از ابتدای دوره دوم دبیرستان در همه مدارس به صورت عمومی در کل کشور توسط مشاوران و کارشناسانی که در این زمینه فعالیت می‌کنند به دانش آموزان آموزش داده شوند.


صدراييان افزود: می‌توان با برگزاری برنامه ها و کارگاه‌های خانوادگی در فرهنگسراها و سراهای محلات خانواده‌ها را نسبت به مسئله اعتیاد مخصوصا مواد مخدر جدید آگاه کرد و نحوه مواجه خانواده با این آسیب را به آنها آموزش داد.


وی بر لزوم ارتباط درون خانواده‌ها تاكيد کرد و گفت: تشویق به شرکت در فعالیت‌های اجتماعی گروهی و گذراندن اوقات بیشتری با فرزندان در فضای بیرون از خانه به طوری که فرزندان از نظر عاطفی، احساس خلأ نکنند و صحبت کردن و گوش کردن به آنان باعث ایجاد انگیزه و حس خودباوری در فرزندان می‌شود؛ لذا با تقویت روحیه خودباوری در کودکان از سنین پایین می‌توانیم آنان را برای مواجه با آسیب واکسینه و توانا کنیم؛ بنابراین والدین باید نحوه رفتار با فرزند را بیاموزند تا بتوانند فرزندی قوی و توانمند برای ورود به جامعه آماده کنند.


صدراییان در انتها بیان داشت: هر میزان برای مبارزه در حوزه ساخت، ورود و توزیع مواد مخدرهزینه صورت گیرد باید به همان میزان در حوزه پیشگیری و رویکردهای تربیتی و ساختارهای اجتماعی برای امر پیشگیری هزینه شود تا درآینده‌ای نه چندان دور شاهد کاهش چشمگیر آسیب‌های اجتماعی و در صدر آن‌ها اعتیاد ومصرف مواد مخدر باشیم.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۸٫۰۲٫۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=53557

برچسب ها