• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73631اخبار امروز : 7
10

آموزش مهارت دهگانه زندگي بايد جزو اولويت‌های سيستم آموزشي قرار گيرد

  • کد خبر : 53255
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۴:۵۱

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی گفت: آموزش مهارت دهگانه زندگي بايستي جزو اولويت‌های سيستم آموزشي باشد و مهارت «نه گفتن» در مدارس به دانش‌آموزان آموزش داده شود. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی، دكتر رضا استاد رحيمي در همايش پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي با […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی گفت: آموزش مهارت دهگانه زندگي بايستي جزو اولويت‌های سيستم آموزشي باشد و مهارت «نه گفتن» در مدارس به دانش‌آموزان آموزش داده شود.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی، دكتر رضا استاد رحيمي در همايش پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي با محوريت جشنواره سفيران سلامت و نوجوان سالم در شهرستان شبستر گفت:‌ عدم توجه به قوانين و هنجارها و جامعه‌پذيري صحيح در بين دانش‌آموزان شرايط را براي آسيب‌هاي اجتماعي فراهم مي‌نمايد و بيشتر آسيب‎هاي اجتماعي ناشي از ندانم كاري و نبود دانش و تجربه است و در جوامعي كه به قوانين و هنجار هاي آن توجه نشود جامعه سلامت خود را از دست خواهد داد و جامعه‌اي كه سلامت خود را از دست دهد، فقر، بيكاري، بزه، اعتياد در آنجا افزايش خواهد يافت.


وي با اشاره به نظريه داگلاس نورث اقتصاد دان توسعه بيان كرد: اگر مي‌خواهيد جامعه‌اي چند ساله داشته باشد بر روي كشاورزي، نفت، گاز و… سرمايه‌گذاري كنيد و براي داشتن جامعه صد ساله بايد بر روي  شناخت و آگاهي دانش‌آموزان سرمايه‌گذاري كنيد .


دبیر شورا مصائب موجود در جامعه را به دو صورت طبيعي و  غيرطبيعي عنوان كرد و گفت: عوامل ايجاد مصائب غيرطبيعي همچون اعتياد، فقر، بيكاري ، حاشيه نشيني خود فرد دانست و ادامه داد: ‌جامعه‌اي كه ايمن نباشد هميشه در آسيب خواهد بود و زندگي در آن جامعه پويا و زنده نخواهد بود و جامعه‌اي كه پويا نباشد كشوري پويا بوجود نمي‌آيد.


استاد رحیمی هدف معلمين و مربيان را كاهش مصيبت‌هاي جمعي است دانست و افزود: استفاده از مشاركت دانش آموزان و اولياي دانش آموزان در جهت كاهش اثرات مهمترين آسيب اجتماعي يعني اعتياد يكي از تاثيرگذارترين عوامل مي‌باشد. اگر يك نفر در خانواده معتاد باشد كل خانواده درگير خواهد شد.


وی بیان داشت: توجه به آگاهي و شناخت، شرايط روحي و رواني دانش‌آموزان در آموزش‌ها يكي از مهمترين اهداف آموزش و پرورش مي‌باشد.


دبیر شورا گفت: جامعه‌ي كه غمگين و عاري از نشاط و شادي  باشد، راه به سوي برخي از آسيب‌هاي اجتماعي فراهم خواهد کرد. برخي از آسيب ها حتي درصد كوچك آن از قدرت تحمل جامعه خارج بوده و شرايط زندگي براي افراد جامعه سخت مي كند.


وی تاکید کرد: كشوري كه پويا و زنده نباشد زمينه ساز آسيب اجتماعي از جمله اعتياد است. اما كشوري كه فعال بوده و شادي و نشاط در آن وجود دارد احتمال وجود آسيب هاي اجتماعي در آن كم است.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی۹۸٫۰۲٫۱۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=53255

برچسب ها