• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
9

خدمات روان‌درمانی در کمپ‌ها و مراکز درمانی اعتیاد کردستان تقویت می‌شوند

  • کد خبر : 53186
  • ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۶:۲۵

دبیر شورای شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان گفت: خدمات روان‌درمانی در کمپ‌ها و مراکز درمانی استان با انعقاد تفاهم‌نامه‌های چند جانبه با دانشگاه‌ها و سازمان‌های تخصصی تقویت خواهد شد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، دکتر رحمان حريري در اولين جلسه شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر […]

دبیر شورای شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان گفت: خدمات روان‌درمانی در کمپ‌ها و مراکز درمانی استان با انعقاد تفاهم‌نامه‌های چند جانبه با دانشگاه‌ها و سازمان‌های تخصصی تقویت خواهد شد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، دکتر رحمان حريري در اولين جلسه شورای هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان دهگلان كه در محل سالن جلسات فرمانداري دهگلان و با حضور مديران و نمايندگان ادارات و سازمان‌هاي مردم‌نهاد مرتبط سطح شهرستان و با رياست فرماندار شهرستان دهگلان برگزار شد، عنوان کرد: جهت بهبود روند درمان بیماران مبتلا به اعتیاد نیازمند تقویت خدمات روان‌درمانی و مددکاری اجتماعی در کمپ‌ها و مراکز درمانی اعتیاد در استان هستیم.


وی تاکید کرد: پیرو مصوبات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در اسفند ماه ۱۳۹۷ مقرر شده که مراکز مشاوره دانشگاه‌های سطح استان کردستان، نظام روانشناسی استان، ادارات بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی طبق تفاهم‎نامه‌هایی روزانه تعدادی روان درمانگر، مشاور و مددکار اجتماعی کارآزموده و متخصص امر را با هماهنگی سازمان بهزیستی به مراکز درمانی بیماران مبتلا به اعتیاد استان اعزام کنند.


دبیر شورا با اشاره به عدم خروجی مناسب در پروسه درمانی بیماران مبتلا به اعتیاد در استان خواستار تجدید نظر در روش‌های درمانی معتادان شد.


حریری همچنین افزود: مصوبه جدید شورا به بهبود روندهای درمانی معتادان منجر خواهد شد و این مهم به همت جهادی مسولان مرتبط بستگی داشته و خواستار اقدام جهادی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان دهگلان در این راستا شد.


وی ضمن اشاره به اقدامات در دست پيگيري شوراي استان از جمله، تجهيز پليس مبارزه با مواد مخدر، راه‌اندازي درمانگاه و اردوگاه تخصصي، برگزاري دوره‌هاي تخصصي روان‌درماني و روانپزشكي جهت تربيت نيروي انساني و تقويت مشاورين در مراكز بيان داشت: شورای استان در حال تکمیل تفاهم‌نامه‌های دو جانبه و چند جانبه در راستای اجرایی شدن تقویت و ترمیم پروسه درمان بیماران مبتلا به اعتیاد در استان است.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۸٫۰۲٫۱۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=53186

برچسب ها