فرمانده انتظامی و رییس کمیته مقابله با عرضه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان مرودشت از اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی و برخورد با خرده فروشان مواد مخدر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، سرهنگ اسماعیل زراعتیان گفت: طرح ارتقا امنیت اجتماعی با هدف افزایش احساس امنیت در بین شهروندان و تنگ نمودن عرصه بر خرده فروشان مواد مخدر با همکاری پلیس های تخصصی و کوپ تابعه در سطح شهرستان اجرا شد.
وی افزود: در این طرح ماموران با شناسایی منازل، پاتوق ها و محل های فعالیت خرده فروشان مواد مخدر، پس از هماهنگی با مراجع قضائی از این محل ها بازرسی و موفق به كشف یک کیلو و ۲۲۳ گرم تریاک، ۱۰۵گرم سوخته، ۴۰ گرم هروئین، ۴۷ گرم حشیش، ۹ گرم شیره تریاک، ۵ عدد حقه وافور و ۱۰ دستگاه ترازوی توزین مواد مخدر شدند و ۲۵ نفر از خرده فروشان مواد مخدر را نيز دستگیر كردند.
سرهنگ زراعتیان با بيان اينكه در اين طرح ها ۲۵ نفر خرده فروش مواد مخدر دستگير شد، تصریح کرد: در اين خصوص تعداد ۸ دستگاه خودرو و موتور سیکلت متعلق به خرده فروشان که به وسیله آن اقدام به تهیه و توزیع مواد مخدر می كردند نيز توقیف و به پارکینگ انتقال داده شد.
اين مقام اتظامي، اطلاع رسانی به موقع و دقیق شهروندان از فعالیت های مجرمانه را به پلیس گامی مهم و موثر در برخورد با هنجارشکنان دانست و از شهروندان خواست تا در این خصوص موارد مشكوك را به مرکز فوریت های پلیسی۱۱۰ گزارش كنند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۸٫۰۲٫۱۴