• امروز : شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 3 May - 2025
کل پست ها: 73549اخبار امروز : 18
3

نخستین ایستگاه پیشگیری از مصرف مواد مخدر، خانواده سپس مدرسه و بعد جامعه است

  • کد خبر : 53122
  • ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۶:۵۸

  معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بخش عمده‌ای از تلاش ‌ها و برنامه ریزی ها باید به کمک افزایش تاب آوری افراد در معرض خطر و همچنین از بین بردن زمینه ‌های گرایش و مصرف مواد مخدر معطوف شود. به گزارش روابط عمومي دبیرخانه شورای هماهنگی […]

 

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بخش عمده‌ای از تلاش ‌ها و برنامه ریزی ها باید به کمک افزایش تاب آوری افراد در معرض خطر و همچنین از بین بردن زمینه ‌های گرایش و مصرف مواد مخدر معطوف شود.


به گزارش روابط عمومي دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، دکتر سعید منتظر المهدی با بیان این مطلب در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره فیلم کوتاه و عکس دانشجویان سراسر کشور که در تالار حکمت دانشگاه شیراز برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس آمار جهانی بالغ بر ۶۰۰ میلیارد دلار گردش مالی تجارت سیاه مواد مخدر در سطح جهان بوده است.


وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در راه مبارزه با تولید و قاچاق مواد مخدر بالغ بر ۴ هزار شهید را تقدیم کرده است.


معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری با بیان اینکه نخستین ایستگاه پیشگیری از مصرف مواد مخدر، خانواده سپس مدرسه و بعد جامعه است، بر ضرورت افزایش تاب آوری افراد جامعه در مقابل آسیب‌های اجتماعی به خصوص اعتیاد تاکید کرد.


منتظرالمهدی گفت: بخش عمده‌ای از تلاش ‌ها و برنامه ریزی ها باید به کمک افزایش تاب آوری افراد در معرض خطر و همچنین از بین بردن زمینه ‌های گرایش و مصرف مواد مخدر معطوف شود.


سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری با اشاره به این که هر معتاد سالانه به طور متوسط یک میلیون سلول فعال مغزی خود را از دست می‌دهد، ادامه داد: نکته قابل تأمل این است که افزون بر یک میلیارد سلول مغزی در انسان وجود دارد اما از این میان مقدار کمی فعال هستند و چنین حجم عظیمی از نابودی سلول‌های فعال مغزی آسیب‌های جدی را برای افراد معتاد در پی دارد.


منتظر المهدی در ادامه سخنان خود فیلم و سینما را به عنوان یکی از ابزارهای مهم در پیشگیری از اعتیاد مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: فیلم و سینما می‌تواند با دو وجه سرگرم سازی و وجه انگیزشی پیام‌ های مورد نظر را به جامعه هدف انتقال دهد.


وی با بیان این که فیلم و سینما می‌تواند با به کار گرفتن ضمیر ناخودآگاه افراد، زمینه تغییر رفتار را در آنها به وجود بیاورد، گفت: با توجه به این که مردم کمتر زمان خود را به تماشای فیلم ‌های بلند اختصاص می‌دهند، هنر ما در این است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن و در قالب فیلم‌های چند دقیقه‌ای پیام مورد نظر را به مخاطب برسانیم و زمینه تغییر رفتار را در او فراهم کنیم.


گفتنی است جشنواره فیلم و عکس امید با هدف شناسایی و معرفی استعدادهای برتر در زمینه فیلم کوتاه، فیلم نامه و عکس و همچنین استفاده از ظرفیت هنر در بیان آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از سو مصرف مواد مخدر به مدت ۳ روز در شیراز برگزار شد.

منبع: روابط عمومي دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۸٫۰۲٫۱۲

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=53122

برچسب ها