• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 18
9

اشتغال یک عامل کلیدی و تاثیرگذار در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است

  • کد خبر : 53110
  • ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۶:۲۷

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختیاری اشتغال را عامل کلیدی و تاثیرگذار در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خواند و گفت: مهمترین راهکار برای رفع این آسیب‌ها‌ توجه به نیروی انسانی کارآمد است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری؛ سید قدیر مرتضوی در مراسم […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختیاری اشتغال را عامل کلیدی و تاثیرگذار در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خواند و گفت: مهمترین راهکار برای رفع این آسیب‌ها‌ توجه به نیروی انسانی کارآمد است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری؛ سید قدیر مرتضوی در مراسم کلنگ زنی احداث ساختمان کنگره ۶۰ که با حضور نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، بخشدار، دبیر شورای هماهنگی و مسئولین شهرستانی برگزار شد، گفت: طبق هماهنگی‌ها و پیگری‌های بعمل آمده یک قطعه زمین بمساحت ۶۵۰ متر برای ساخت ساختمانی مناسب به منظور برگزاری جلسات کنگره ۶۰ به صورت وقف در اختیار این جمعیت قرار گرفت.


وی با اشاره به اینکه پدیده‌ها‌ و مسایل اجتماعی ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند، افزود: عدم آموزش مهارت‌های زندگی، عدم مهارت در کنترل خشم، استرس و اضطراب، نداشتن توانمندی‌های لازم در زمان بحران و بیکاری و… از آن دست مسایلی است که می‌تواند باعث بروز آسیب‌های اجتماعی شود.


دبیر شورا به فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد در عرصه مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: افراد دلسوزی در قالب سمن‌ها و موسسات غیر دولتی برای کاهش آسیب‌ها در جامعه تلاش می‌کنند که یکی از آن‌ها جمعیت احیای انسانی کنگره ۶۰ است. این کنگره با شرایط و قوانین خاص خود قدم‌های بسیار خوبی برای کاهش اعتیاد انجام داده و باعث ترک اعتیاد افراد بسیاری شده است.


مرتضوی در ادامه؛ بیکاری و عدم اشتغال را در بروز آسیب‌های مختلف بسیار مهم دانست و افزود: آسیب‌های اجتماعی هم از تعدد و هم از تنوع برخوردار است. طبیعتا از لحاظ سبب‌شناسی یکی از مولفه‌ها یا عوامل موثر در حوزه‌های آسیب‌های اجتماعی موضوع اشتغال و بیکاری است. البته به منزله این نیست که بیکاری تنها عامل آسیب‌های اجتماعی است و یا همه کسانی که درگیر آسیب‌های اجتماعی می‌شوند الزاما بیکارند اما نمی‌توانیم نقش اشتغال را در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نادیده بگیریم. بنابراین اشتغال یک عامل کلیدی و تاثیرگذار در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است ولی تنها عامل نیست.


همچنین دکتر کاظمی نماینده مردم شریف شهرستانهای اردل، فارسان، کیار و کوهرنگ که در افتتاح و مراسم کلنگ زنی این کنگره در منطقه فارسان حضور داشت، گفت: آسیب‌ها‌ی اجتماعی همچون بیکاری، اعتیاد و طلاق در مرز هشدار قرار دارند، در شرایط کنونی آمار بیکاری در سطح کشور بسیار بالا است که این مسئله مشکلات جامعه را افزایش داده است از سوی دیگر اعتیاد در سطح جامعه و در قشر نوجوان و جوان رخنه کرده و مصرف مواد مخدر به خصوص مخدرهای صنعتی در حال افزایش است و این بسیار جای نگرانی دارد.


وی افزود: مهمترین راهکار برای رفع آسیب‌ها‌ی اجتماعی توجه به نیروی انسانی کارآمد است، از سوی دیگر توجه به بحث آمایش سرزمین و آموزش‌ها‌ی پیشگیرانه و آموزش مهارت‌های زندگی و توانمندسازی افراد جامعه می‌تواند تا حد زیادی به رفع معضل آسیب‌ها‌ی اجتماعی کمک کند.


این نماینده مجلس یادآور شد: تا زمانی که برای رفع معضلات آسیب‌ها‌ی اجتماعی برنامه‌ریزی مدونی نداشته باشیم بدون شک نمی‌توان نظام اجتماعی مدونی را برای جامعه تدوین کرد.


کاظمی با اشاره به اینکه در زمینه رفع آسیب‌ها‌ی اجتماعی ناموفق عمل کرده‌ایم، افزود: به نظر می‌رسد دولت باید راهکارهای هدفمندی را برای ریشه کنی این بلای خانمانسوز را اتخاذ کند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری۹۸٫۰۲٫۱۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=53110

برچسب ها