• امروز : شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 3 May - 2025
کل پست ها: 73549اخبار امروز : 18
10

تاب آوری جوانان در مواجهه با مصرف مواد مخدر افزایش یابد

  • کد خبر : 53103
  • ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۵:۴۸

سخنگو و معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با تاکید بر شروع پیشگیری از مصرف سوء مواد مخدر در خانواده و مدارس گفت: باید تاب آوری جوانان در مقابل مصرف مواد مخدر افزایش یابد تا با یک ضربه روحی و شکست به سمت مصرف مواد مخدر کشیده نشوند. سعید منتظرالمهدی افزود: جرم و کج […]

سخنگو و معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با تاکید بر شروع پیشگیری از مصرف سوء مواد مخدر در خانواده و مدارس گفت: باید تاب آوری جوانان در مقابل مصرف مواد مخدر افزایش یابد تا با یک ضربه روحی و شکست به سمت مصرف مواد مخدر کشیده نشوند.


سعید منتظرالمهدی افزود: جرم و کج روی اجتماعی سیمای شهرها را نازیبا و ایمنی و آرامش شهروندان را دستخوش تغییر می کند و افزایش دامنه کج روی ،به دست آوردن نان شب راهم دشوار می سازد.


منتظر المهدی ادامه داد: سودآوری حاصل از فروش مواد مخدر دنیا در سال ۲۰۱۷ حدود ۶۰۰ میلیارد دلار بوده است.


وی اضافه کرد: کشت مواد مخدر در یکسال گذشته به نسبت مدت مشابه قبل در افغانستان بسیار بیشتر و نیروی انتظامی و دستگاه های دیگر در این مدت موفق به کشف حدود ۸۰۰ تن انواع مواد مخدر شدند که ۶۸۵ تن آن به دست نیروهای انتظامی کشف شده است.


وی با اشاره به شهادت حدود چهار هزار نفر پلیس برای مبارزه با مواد مخدر در کشور گفت: در مواجهه با مواد مخدر چاره ای جز پیشگیری وجود ندارد و امروزه نیاز است که پدر و مادران شاغل به فکر عدم وجود گفتمان بین اعضای خانواده باشند.


وی با اشاره به اینکه هر فرد معتاد در سال یک میلیون سلول مغزی فعال خود را از دست می دهد،اظهار داشت: در پیشگیری از اعتیاد نقش ابزارها بسیار مهم و با اهمیت است و در این بین نقش رسانه و هنر هفتم بسیار پررنگ تر است.
انتظار المهدی انتقال آموزش ها از طریق ضمیر ناخوداگاه را بسیار تاثیرگذارتر دانست و گفت: ۹۰ درصد رفتارهای هر انسان براساس آموزش هایی شکل می گیرید که از سمت ضمیر ناخودآگاه کسب کرده است.


وی ادامه داد: مخاطبان سینما و فیلم به راحتی با این ابزار که وجه سرگرمی هم دارد ارتباط برقرار کرده و از آن به شدت تاثیر می پذیرند و می توان هنر بعنوان یک ابزار آموزشی غیرمستقیم و تاثیرگذار در جهت کاهش معضلات اجتماعی استفاده کرد.
هشتمین جشنواره فیلم کوتاه و عکس دانشجویان سراسر کشور که با عنوان امید برگزار شد، پس از حدود چهار ماه فعالیت، با معرفی برترین ها در شیراز به کار خود پایان داد.


هشتمین دوره جشنواره فیلم کوتاه و عکس دانشجویان سراسر کشور با ۲ موضوع آزاد و آسیب های اجتماعی و در بخش های فیلمنامه نویسی، عکس و فیلم کوتاه برگزار شد.


نرگس آبیار، پریناز ایزدیار، هومن بهمنش، احمد الستی، محمد آفریده و حامد طالبیان از جمله داورهای هشتمین جشنواره فیلم کوتاه و عکس دانشجویان سراسر کشور بودند.


منبع: ایرنا ۹۸٫۰۲٫۱۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=53103

برچسب ها