سخنگو و معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری گفت: گوش سپردن به کودکان و نوجوانان اولین گام برای رشدسالم و امنیت آنان در برابر آسیب های اجتماعی و اعتیاد است.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، سردار سعید منتظرالمهدی در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب افزود: گوش دادن فعال، عالی ترین نوع شنیدن است و مستلزم کسب چهار مهارت کلیدی ، توجه، تحمل، بازگویی و حساسیت نسبت به احساسات نهفته در پس کلمات آنان است.
وی ادامه داد: بی شک اگر فرزندانمان دیده شوند، شنیده شوند وخوانده شوند و مهارت ها ی لازم در رویارویی با پدیده های اجتماعی رافرا بگیرند بخش اعظمی از مشکلات آن ها حل می شود.
وی تاکید کرد: درحوزه خانواده یکی از مولفه های مهم و اثرگذار در مواجهه با فرزندانمان، دیدن و شنیدن و درک آن ها است.
سخنگو و معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری گفت: ترویج و توسعه فرهنگ کتاب خوانی و مطالعه نقش اساسی و ژرف در حوزه پیشگیری اجتماعی دارد و طبیعتا کسی که اطلاعاتش بیشتر و علمش افزون تر شود به راحتی دچار لغزش نمی شود و در ورطه آسیب های اجتماعی و اعتیاد نمی افتد.
منتظرالمهدی افزود: بسیاری از انسان های بزه کار و معتاد هستند که به صراحت اقرار می کنند، کاش بیشتر می دانستیم و اطلاعاتمان کامل بود و مهارت لازم درمواجه با پدیده خانمانسوز اعتیاد را پیداکرده بودیم و کسی به ما متذکر می شد تا امروز دراین دام نمی افتادیم واینگونه گرفتار نمی شدیم بنابراین دانستن و آگاهی و مهارت افزایی لازمه یک زیست هنجارمند است.
وی اضافه کرد: کتاب خواندن به معنای عام آن مدنظر است و همه بسترهای آگاهی بخشی ازجمله کتاب های صوتی و دیجیتال راشامل می شود.