• امروز : شنبه - ۱۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 3 May - 2025
کل پست ها: 73549اخبار امروز : 18
9

استكبار پشت پرده ترويج مواد مخدر است

  • کد خبر : 53093
  • ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۷

دادستان کل کشور گفت: مواد مخدر بلايي است كه به جان بشريت افتاده است و بسياري از كشورها از وجود آن رنج مي‌برند، بلايي كه عامل آن، يك برنامه استثماري است. به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری در همایش دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌هاي سراسر كشور […]

دادستان کل کشور گفت: مواد مخدر بلايي است كه به جان بشريت افتاده است و بسياري از كشورها از وجود آن رنج مي‌برند، بلايي كه عامل آن، يك برنامه استثماري است.


به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری در همایش دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌هاي سراسر كشور که صبح امروز در مجتمع فرهنگی شقایق برگزار شد، گفت: زمانی که استکبار پا به کشور افغانستان گذاشت تا به امروز آمار تولید و صدور مواد مخدر بالا رفته است و این بهترین دلیل شد برای اینکه بدانیم پشت پرده مواد مخدر در دست استکبار است.


وی افزود: ادعای مبارزه با مواد مخدر از سوی استکبار همانند حمایت آنها از حقوق بشر است و در واقعاً آنها با مواد مخدر هیچ مبارزه‌ای نمی‌کنند.


دادستان کل کشور تصریح کرد: افرادی هستند که برای نابودی این بلای خانمان سوز تلاش می‌کنند و در مقابل افرادی هم هستند که در جهت توسعه و گسترش این بلای خانمان برانداز تلاش می‌کنند. اگر استکبار ادعایي برای مبارزه با مواد مخدر می‌کند، دروغ است و اگر حقیقتاً همه کشورها و همه دولت‌ها در مبارزه با مواد مخدر دفتر واحدی داشتند قطعاً ما شاهد این مقدار گسترش مواد مخدر نبودیم.


منتظری گفت: در موضع‌گیری‌های سیاسی استکبار می‌بینید که تنها چیزی که برای آنها مهم است و اهمیت دارد پول است.


وی تاکید: آمریکا بارها گفته است که حکومت سعودی چیزی غیر از پول ندارد و ما بارها از آنها مبالغ بالای پول دریافت کرده‌ایم ولی در مقابل این رفتارها آمریکا و دیگر کشورهای استکبار در رابطه با جنایاتی که سعودی نسبت يك خبرنگار و یا دیگر مردم مظلوم انجام دادند چیزی نمی‌گویند و هیچ واکنشی ندارند.


دادستان کل کشور با انتقاد از سکوت جامعه جهانی در برابر جنایات آل سعود گفت: آل سعود یک خبرنگار دو تابعیتی را به قتل رساند و جنایات دیگری را در یمن و دیگر کشورها انجام داد ولی صدای هیچ‌کسی درنیامد.


منتظري ادامه داد: هرگز نباید انتظار داشته باشیم جهانِ مدعی طرفدار حقوق بشر بخواهند در این راستا از ما حمایتی داشته باشد و مبارزه در این حوزه تنها مربوط به خود ما است.


وي گفت: چه در حوزه اطلاعاتی، چه در حوزه مقابله میدانی، چه در حوزه برخورد قضائی و چه در اجرای احکام باید هم‌افزایی بین تمامی نهادها باشد.


دادستان کل کشور ادامه داد: قاچاقچیان در لایه‌های مختلف و مراکز گوناگون هستند. از آن کسی که در خیابان به صورت گِرمی مواد را در اختیار افراد قرار می‌دهد تا کسانی که در پشت پرده قرار گرفتند تا ریشه‌های اصلی این ماجرا، حکایت همان اختاپوسی است که اگر همه شاخه‌ها و ریشه‌هایش را تعقیب نکنیم دوباره از یک جای دیگر سر در می‌آورد.


منتظري تاكيد كرد: شما در ستاد بايد در رابطه با مبارزه با مواد مخدر آسیب‌شناسی هم داشته باشید و این آسیب‌شناسی تداوم داشته باشد.


وی گفت: کمر قاچاقچیان بزرگ را باید شکست همانطور که مقام معظم رهبری (مدظله‌العالي) یک تعبیر داشتند بر این که رحم کردن به قاچاقچیان مواد مخدر ظلم به جامعه است.


دادستان کل کشور ادامه داد: به فردی که اینچنین به جامعه لطمه میزند نباید رحم کرد، هرچند که خانواده‌های آنها اشک بریزند و التماس کنند نباید بر جرم آن‌ها چشم‌پوشی کرد. من مقابل این خانواده‌ها همیشه می‌گویم می‌دانید پسر یا پدر شما چند خانواده را بدبخت کرده است یا چند خانواده را متلاشی کرده است؟


منتظری تاکید کرد: افرادی که برای پر کردن جیب‌های خودشان به سلامتی هیچ کسی رحم نمی‌کنند لایق بخشش و چشم‌پوشی نیستند و نباید به آنها رحم کرد.


وی ادامه داد: در سال گذشته افرادی آمدند برای دفاع از این افراد مجازات اعدام را محکوم کردند و آن را محدود کردند، خود من هم خیلی بر اعدام به عنوان یک وسیله تنبیهی تاکید ندارم. من می‌گویم باید جلوی اینها را کاملاً در جلوی مرزها بست، از نظر ارتباطات سیاسی و بین‌المللی باید تلاش کرد که این بلای خانمان‌سوز به حداقل برسد.


دادستان کل کشور با اشاره به راه‌های مبارزه با مواد مخدر گفت: شناسایی قاچاقچیان نیاز به کارهای اطلاعاتی دارد و اگر بتوانیم در این زمینه راهی را پیدا کنیم که دسترسی به عناصر اصلی را راحت کند بیشتر راه را رفته‌ایم.


منتظري ادامه داد: قاچاقچیان را باید از نظر مالی در مضیقه گذاشت باید ضربه‌های سنگینی به اموال آنها زد. هرچند که آنها سعی می‌کنند ردپای مالی از خود به جا نمی‌گذارند ولی شما به عنوان ستاد مبارزه با مواد مخدر و نیروهای ما در ناجا و اطلاعات باید در شناسایی اموال آنها پیش قدم باشید و هر راهکاری را به قوه قضائیه برای ضربه زدن مالی به این افراد پیشنهاد دهید ما آن را انجام می‌دهیم.


وي گفت: اگر مالی از فردی کشف می‌شود شما باید در حفظ آن کوشا باشید. شاید آن مال از راه حلال برای آن فرد به دست آمده باشد و تا زمان روشن شدن وضعیت آن نباید تخطی در نگهداری آن مال را داشته باشید و اگر مال از راه تعرض به بیت‌المال به دست آمده باشد پس باید به بیت‌المال برگردد.


دادستان کل کشور گفت: اموال کشف شده نزد شما مانند یک امانت است و تا زمانی که حکم قطعی در رابطه با آنها صادر نشده است وظیفه نگهداری‌اش با شما مسئولان است.


وی افزود: دستگیری و نگهداری معتادان باید به گونه‌ای باشد که وقتی از آن محل بیرون می‌آیند دیگر دسترسی به مواد مخدر نداشته باشند و تمایلی برای مصرف دوباره در آنها وجود نداشته باشد.


دادستان كل كشور خاطرنشان کرد: شیوه کار نباید به این صورت باشد که یک فرد را سه ماه نگهداری کنید و بعد آن فرد سرحال بیرون بیاید و دوباره به جامعه برگردد و به سمت مواد مخدر برود.


منتظري گفت: برخی از کمپ‌های ترک اعتیاد در زمینه درمان موفق بودند. شما باید از تجربه آن کمپ‌ها استفاده کنید و تجربه‌های آنها را بر تمامی کمپ‌ها ديگر تسری دهید.


وي در پایان تاکید کرد: بخشی از مبارزه با مواد مخدر را می‌توانیم با کمک مردم پیش ببریم و همه چیز را دولتی و حکومتی نکنیم چرا که مردم همواره پای دولت و حکومت بودند و در این زمینه هم می‌توانند کمک شایانی داشته باشند.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۸٫۰۲٫۱۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=53093

برچسب ها