فرمانده انتظامی قم گفت: با انهدام یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر در این استان، ۴۴۶ کیلوگرم مواد افیونی کشف و ضبط شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قم، سردار عبدالرضا آقاخانی اظهار داشت: در پی تمرکز اقدامهای پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان البرز مشخص شد چندتن از قاچاقچیان مواد مخدر قصد دارند با یک دستگاه کامیون، مواد افیونی را از یک استان جنوبی به قم و استانهای همجوار منتقل کنند که در ادامه با اعلام به پلیس مبارزه با مواد مخدر قم، بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران این پلیس قرار گرفت.
وی بیان داشت: سپس طی هماهنگیهای قضایی، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قم به محلهای مورد نظر اعزام و با کنترل آمدوشد خودروهای عبوری کامیون و همچنین خودرو ۲۰۶ قاچاقچیان را شناسایی و متوقف کردند.
فرمانده انتظامی قم گفت: سرانجام طی بازرسی از کامیون، ۳۸۰ کیلوگرم تریاک در قالب ۲۳ بسته، ۵۷ کیلو و ۹۵۰ گرم حشیش در قالب ۵۰ بسته و ۲۸ کیلو و ۲۰۰ گرم مرفین در قالب ۲۷ بسته کشف و پنج تن در این رابطه دستگیر شدند.
آقاخانی گفت: در نهایت متهمان به انضمام پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی استان شدند.
وی در پایان با بیان اینکه در سالهای اخیر اقدام های گستردهای در زمینه مبارزه با مواد مخدر در کشور صورت گرفته است، بر ضرورت آگاهی بخشی به مردم در زمینه پیشگیری از اعتیاد تاکید کرد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قم۹۸٫۰۱٫۰۵