• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73631اخبار امروز : 7
7

آموزش مهارت‌هاي زندگي براي خانواده معتادان مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب تبریز

  • کد خبر : 52863
  • ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷

سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي گفت: مهارت‌هاي زندگي براي خانواده معتادان مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب استان آموزش داده می‌شود. به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی؛ رضا استاد رحيمي به همراه كارشناسان حوزه‌هاي مختلف درمان، آموزش، فرهنگي و پيشگيري، مقابله، علمي و […]

سرپرست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي گفت: مهارت‌هاي زندگي براي خانواده معتادان مراکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب استان آموزش داده می‌شود.


به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی؛ رضا استاد رحيمي به همراه كارشناسان حوزه‌هاي مختلف درمان، آموزش، فرهنگي و پيشگيري، مقابله، علمي و پژوهشي و مشاركت‌هاي اجتماعي  جهت مشاهده روند كارها و رسيدگي به مشكلات از مركز نگهداری، درمان و کاهش آسیب موسوم به ماده ۱۶ تبريز بازديد کرد.


وی در حاشيه بازديد از این مركز و در  جلسه‌اي كه با حضور كادردرماني، آموزشي، مسئولين مركز تشكيل شد، گفت:  مرکز ماده ۱۶ به‌عنوان بزرگترين مركز درماني استان و با رويكرد درماني، اشتغال‌زائي، فرهنگي و پيشگيري آبروی شهر تبریز و پناهگاه فرزندان مددجویان است.


سرپرست شورا با بیان اینکه امیدواریم روزی برسد که عرضه و تقاضای مواد مخدر به پایین‌ترین سطح خود برسد، گفت: باید با شیوه‌های علمی برای محدودیت بحث عرضه و تقاضاي مواد در استان اقدام کنیم.


استاد رحیمی افزود: با توجه به تنوع برنامه‌های درمانی، آموزشی و خدماتی؛ مراقبت بعد از خروج، ترک مواد در این مرکز با شیوه خاص همراه با آموزش‌هاي فنی، حرفه‌ای و اشتغال‌زائي می‌باشد و در اين مركز بيماران به تغییر سبک زندگی منظم و بهداشت روانی سالم، حرفه‌آموزي ‌سوق داده می‌شوند تا میزان بازگشت آنان به مصرف مجدد مواد کاهش یابد.


وی همدردي با خانواده‌هاي معتادان و كم كردن آلام و دردهاي حاصل از اعتياد براي خانواده‌هاي بيماران را يكي از وظايف شورا دانست و گفت:‌ آموزش مهارت‌هاي زندگي براي خانواده‌هاي معتادان همواره بايد مورد توجه قرار بگيرد تا ساير افراد خانواده آسيب نبينند .


سرپرست شورا با اشاره به اينكه آموزش براي خانواده‌هاي آسيب‌پذير را بايد از مدارس پرخطر آغاز كرد، گفت:‌ اگر از ابتدا به اولياء و دانش‌آموزان در مورد خطرات حاصل از مصرف مواد آموزش‌هاي لازم داده شود ميزان شيوع كمتر شده و شاهد اتفاق‌هاي ناخوشايندي همچون اعتياد، طلاق، نزاع، دزدي و… نخواهيم بود.


منبع: روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی۹۸٫۰۱٫۳۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=52863

برچسب ها