• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73596اخبار امروز : 4
5

استفاده از ظرفیت‌هاي موجود در جامعه برای مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 52848
  • ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۵

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: باید زنگ خطر اعتیاد را در جامعه به صدا درآورد و افراد را حساس‌ کرد و از ظرفيت‌هاي موجود برای مبارزه با مواد مخدر حداكثر بهره را برد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی؛ بهروز اکرمی در اولین جلسه کمیته توسعه […]

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: باید زنگ خطر اعتیاد را در جامعه به صدا درآورد و افراد را حساس‌ کرد و از ظرفيت‌هاي موجود برای مبارزه با مواد مخدر حداكثر بهره را برد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی؛ بهروز اکرمی در اولین جلسه کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد استان گفت: کمیته توسعه مشارکت‌هاي مردمي که مسئولیت آن با معاون سیاسی استاندار می‌باشد درصدد است تا عموم جامعه را نسبت به پدیده مواد مخدر حساس کند.


وی تصریح کرد: این کمیته در پی آن است که ۸۰ میلیون ایرانی در مقابل مواد مخدر احساس خطر کنند و باید سازوکار این حساس‌سازی را مشخص کرد و زنگ خطر مصرف مواد مخدر در جامعه را به صدا درآورد. اگر بتوانیم این امر را به انجام برسانیم، قطعا کار کمیته به درستی انجام شده است.


معاون استاندار با تاکید بر بهره‌مندي از ظرفيت همه اقشار و امکانات موجود در جهت حساس‌سازی جامعه افزود: برای به صدا درآوردن زنگ خطر باید از هنر در زمینه مواد مخدر استفاده کرد، چرا از تئاتر خیابانی استفاده نمی‌شود؟ از موسیقی برای هشداردهی چه استفاده‌ای شده است؟ این امر را باید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با طراحی برنامه‌های فرهنگی و هنری انجام دهد.


اکرمی با اشاره به عضویت جمعیت هلال‌احمر در این کمیته و لزوم طراحی و تهیه برنامه توسط معاونت جوانان این جمعیت و ارسال آن به دبیرخانه کمیته گفت: کمیته امداد و بهزیستی باید خانواده‌های تحت پوشش خود را که خانواده‌های آسیب‌پذیر هستند در مقابل مواد مخدر واکسینه و برای به صدا درآوردن این زنگ خطر برنامه‌های خود را تدوین کنند.


وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت سمن بیان کرد: سمن‌ها نهادهای مدنی هستند که با عشق و بدون توقع در حال کمک به جامعه هستند، از طرفی استان مرکزی دارای بیش از ۷۰۰ بهورز است که اگر در طول سال هر یک از آنها هزار نفر را در حوزه مواد مخدر آگاه کنند، اقدام بزرگی به انجام می‌رسد و باید از این ظرفیت عظیم نهایت بهره را برد.


معاون استاندار با اشاره به استفاده از ظرفیت جامعه کارگری، مروجین، مبلغین و روحانیون، کارمندان، اساتید دانشگاه، خیرین، اصناف، ۶۰ هزار واحد صنفی و ۵۵ اتحادیه و صداوسیما در استان مرکزی،تصریح کرد: انسان یک موجود چند وجهی است، نمی‌توان فقط به یک وجه و بُعد توجه کرد. سازمان‌ها و اصناف نیز باید با علم به این ابعاد کارکرد خود را به منصه ظهور برسانند، امروز نباید کارمند معتاد داشته‌ باشیم، اما به دلیل بی‌توجهی، تلنگر نزدن و نگران نکردن جامعه شاهد اعتیاد در بین کارمندان هستیم.


اکرمی با طرح این سوال که تا چه میزان از فضای مجازی برای عمومی سازی مبارزه با مواد مخدر و جلب مشارکت همگانی در مبارزه استفاده شده است؟ افزود: باید والدین و جوانان را نسبت عواقب مواد مخدر آشنا کرد و با توجه به جذابیت این شبکه‌های اجتماعی و مجازی برای جوانان باید نهایت بهره را از این ظرفیت برد، اگر از همه این ظرفیت‌های موجود در حوزه مبارزه با مواد مخدر استفاده شود قطعا نهضت مبارزه رقم خواهد خورد و باید از این داشته‌ها استفاده کرد.


وی بیان کرد: متاسفانه به عادت‌ها عادت کرده‌ایم، امروز ساختار اعتیاد و ظاهر افراد معتاد نسبت به گذشته تغییر کرده است و برای مبارزه و مقابله با اقدامات عادی و معمولی نمی‌توان به نتیجه مطلوب رسید. استان مرکزی دارای سه هزار و ۵۰۰ دانشجوی مقطع دکتری است، تحصیل در مقطع دکتری مشروط بر مطالعه و پژوهش مستمر است و این تعداد دانشجو در واقع یک ظرفیت پژوهشی برای استان محسوب می‌شود که باید سه هزار و ۵۰۰ معضل استان مرکزی را حل کنند، اما هنوز نسبت به این پتانسیل توجه نکرده‌ایم در حالی که باید حداقل ۳۵ نفر آنها در حوزه مواد مخدر ورود و با طرح موضوع، پژوهش کاربردی انجام دهند.


معاون استاندار بر استفاده از ظرفیت NA برای آگاهی‌بخشی به جامعه دانشجویان، کارگران، کارمندان و اقشار دیگر که هنوز به سمت اعتیاد گرایش نداشته‌اند، تاکید کرد.


منبع:روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی۹۸٫۰۱٫۳۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=52848

برچسب ها