فرمانده انتظامی استان کرمان روز دوشنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای رزمایش فجر ۹۲ در جمع خبرنگاران دستاوردهای این رزمایش را تشریح کرد.
به گزارش ایرنا، سردار ˈحسین چناریانˈ با اشاره به کشف دو تن مواد مخدر در رزمایش فجر ۹۲ گفت: از این میزان یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مربوط به یک عملیات بوده است.
وی اظهار کرد: در این رزمایش یک هزار و ۸۴ نفر دستگیر شدند که ۶۰۰ نفر از آنها اتباع بیگانه و مابقی مجرمان جرائم عمومی از جمله سارقان، متهمان فراری، اراذل و اوباش و خرده فروشان مواد مخدر بودند.
وی با اشاره به دستگیری ۱۰۰ قاچاقچی در این رزمایش عنوان کرد: رزمایش فجر ۹۲ در راستای طرح های ارتقای امنیت اجتماعی و متناسب با شرایط هر منطقه و درخواست مردم اجرایی شده است.
سردار چناریان تصریح کرد: این رزمایش از هفتم تا دهم بهمن جاری در مرکز استان و بخشی از شمال و غرب استان انجام شد.
به گفته وی، برخورد با سارقان، افراد ناامن کننده اجتماع، توزیع کنندگان مشروبات الکی و مواد مخدر و برخورد با اراذل و اوباش از اولویت های این رزمایش بوده است.
وی امنیت را یک مقوله اجتماعی ذکر کرد و گفت: همه مردم باید در تامین امنیت نقش خود را ایفا کنند.
فرمانده انتظامی استان کرمان بر هوشیاری و دقت مردم، سازمان ها و نهادها در حفظ و نگهداری اموالشان تاکید و خاطرنشان کرد: افراد باید اموال خود را از قرار دادن در دسترس و دید مجرمان دور نگه دارند.
وی تاکید کرد: دستگاه قضایی نیز بر برخورد با مخلان امنیت عزم جدی دارد.
وی اظهار کرد: تلاش می شود که عرصه بر مجرمان تنگ شده و ضریب امنیت در استان هر چه بیشتر افزایش یابد.
سردار چناریان در رابطه با دستگیری سارقان طلافروشی های استان کرمان نیز گفت: بزودی خبرهای خوبی درباره برخوردهای انجام شده اعلام خواهد شد.
«اظهارات افراد خارج از دبیرخانه ستاد، مندرج در پرتال ستاد الزاماً به معنای موضع رسمی ستاد مبارزه با موادمخدر نمی باشد.»