• امروز : جمعه - ۶ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 2 - محرم - 1447
  • برابر با : Friday - 27 June - 2025
کل پست ها: 73956اخبار امروز : 0
6

مبارزه جدی با ورود مواد مخدر از مهمترین اولویت های مرزبانی است

  • کد خبر : 52670
  • ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ - ۴:۰۹

جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: همه نیروهای مسلح در جلوگیری از ورود مواد مخدر با نیروی انتظامی همکاری دارند و مبارزه جدی با این پدیده شوم در مرزها یکی از اولویت های مهم مرزبانی است. سردار ایوب سلیمانی روز پنجشنبه در سفر به مرز دوغارون شهرستان تایباد استان خراسان رضوی درگفت و […]


جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: همه نیروهای مسلح در جلوگیری از ورود مواد مخدر با نیروی انتظامی همکاری دارند و مبارزه جدی با این پدیده شوم در مرزها یکی از اولویت های مهم مرزبانی است.

سردار ایوب سلیمانی روز پنجشنبه در سفر به مرز دوغارون شهرستان تایباد استان خراسان رضوی درگفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای ارتقای سطح امنیت و مقابله جدی با قاچاق مواد مخدر با سازمان های مختلف بویژه گمرک جمهوری اسلامی ایران نشست های هماهنگی برگزار شده تا اقدام ضربتی و موثر در این حوزه انجام شود.


وی اظهار داشت: در حال حاضر کشور افغانستان یکی از بزرگترین تولید کنندگان انواع مواد مخدر در جهان است که با تلاش نیروهای مسلح ورود مواد مخدر به داخل کشور بویژه از سوی مرزهای افغانستان کاهش یافته است.


سلیمانی به کشف بیش از ۷۰۰ تن انواع مواد مخدر طی سال گذشته در داخل و مبادی ورودی کشور اشاره کرد و گفت: مرز دوغارون در شهرستان تایباد نزدیکترین مرز برای ورود مواد مخدر از سوی افغانستان می باشد که با حضور نیروهای مرزبانی در حال حاضر با ۹۰ درصد ورود مواد مخدر از طریق این مرز مبارزه شده است.


سردار سلیمانی با اشاره به تعامل و هماهنگی مرزنشینان استان خراسان رضوی با نیروهای مسلح بویژه مرزبانی افزود: حراست از مرزهای کشور بر عهده مرزنشینان نیز است لذا باید تلاش کنیم مشکلات اقتصادی و معیشتی آنها رفع شود.


جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: مرزبانان به عنوان یکی از نیروهای کارآمد با تمام قوا برای امنیت و آرامش هموطنان و دفاع از مرزهای کشور طبق وظایف و ماموریت های ذاتی خود تلاش می کنند و خادم مردم و مدافع کیان کشور هستند.


وی با بیان اینکه دشمنان ایران اسلامی همواره در پی ضربه زدن به آرمان های این نظام هستند گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان انقلاب سعی در براندازی آن داشتند و با ترفندها و نقشه های شوم خود به دنبال نفوذ در این سرزمین بودند که با هوشیاری و بیداری مردم ایران اسلامی و در سایه منویات رهبر معظم انقلاب تمام حیله های آنها خنثی شده است.


سردار سلیمانی به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: جلوگیری از واردات کالاهای مشابه داخل و مقابله با پدیده شوم قاچاق راهکار مهم رونق تولید و تحقق شعار سال در کشور است که در زمینه جلوگیری از ورود کالای قاچاق نیروهای مرزبانی نقش بسزا و اساسی دارند.


بازدید هوایی از مرزهای مشترک ایران و افغانستان، بازدید از پاسگاههای مرزی و دستگاه ایکس ری کامیونی گمرک دوغارون از برنامه های سفر جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران به مرز دوغارون در شهرستان تایباد بود.


سردار سلیمانی پس از این بازدیدها مرز دوغارون را به مقصد شهرستان سرخس ترک کرد.


استان خراسان رضوی بیش از ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد که ۹۰ کیلومتر آن در شهرستان تایباد واقع است.


شهرستان ۱۲۰ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.


منبع: ایرنا ۹۸٫۰۱٫۲۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=52670

برچسب ها