• امروز : یکشنبه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 7 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 4 May - 2025
کل پست ها: 73549اخبار امروز : 0
8

کمیته امداد از خانواده‌های معتادان در حال ترک اعتیاد حمایت می‌کند

  • کد خبر : 52606
  • ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ - ۶:۳۸

  رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: کمیته امداد از خانواده‌های دارای سرپرست معتاد که نیت ترک اعتیاد دارند، در سه دوره شش ماهه حمایت می‌کند. سید پرویز فتاح در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کمیته امداد متعهد شده است تا آن دسته از خانواده‌های دارای سرپرست معتاد را […]

 

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: کمیته امداد از خانواده‌های دارای سرپرست معتاد که نیت ترک اعتیاد دارند، در سه دوره شش ماهه حمایت می‌کند.


سید پرویز فتاح در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کمیته امداد متعهد شده است تا آن دسته از خانواده‌های دارای سرپرست معتاد را که نیت ترک اعتیاد دارند، به مدت سه دوره شش ماهه تحت حمایت قرار دهد تا فرد معتاد با امنیت فکری و دریافت خدمات ترک اعتیاد رایگانِ وزارت بهداشت، فرصت بازگشت به زندگی سالم را پیدا کند.


وی افزود: در روند ترک و پاک شدن فرد معتاد، وی می‌تواند از خدمات آموزشی، مهارت‌های اشتغال‌زایی و تخصیص وام اشتغال نیز بهره‌مند شود.


رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: این امید دوباره به خانواده می‌تواند انگیزه‌ای مفید و فرصتی طلایی جهت بازگشت خانواده به وضعیت تعادل اجتماعی محسوب شود. البته اگر فرد معتاد و خانواده آنان همکاری لازم را نداشته باشند، امکان ادامه خدمات‌دهی میسر نمی‌باشد.


فتاح همچنین از حمایت خانواده‌های زندانیان با جرائم مرتبط با مواد مخدر خبر داد و گفت: کمیته امداد طی تفاهم‌نامه امضاء شده با سازمان زندان‌های کشور، حدود ۳۴ هزار خانوار سرپرست زندانی را در سراسر کشور تحت حمایت‌های دائم و موقت خود قرار داده است.


وی افزود: عمده‌ی خانواده‌ها، دارای سرپرست می‌باشند که به دلایلی مرتبط با موضوع حمل یا مصرف مواد مخدر در زندان به سر می‌برند، همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد ضریب آسیب‌پذیری اعضاء این خانواده‌ها بالا است و امکان ورود آنان به آسیب‌های اجتماعی میسر است.


رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بیان داشت: در این رابطه، کمیته امداد ضمن ارائه خدمات معیشتی لازم، نسبت به ارائه خدمات آموزشی و فرهنگی جهت پیشگیری از آسیب‌پذیری آنان اقدام می‌کند.


فتاح با تاکید بر لزوم آموزش‌های پیشگیری از اعتیاد از دوران کودکی افزود: این دوره‌ها باید همراه با اولویت آموزش والدین باشند و در سنین کودکی و نوجوانی نیز روش‌های پیشگیرانه متناسب با هر سن و جنس و در قالب سریال و فیلم توسط رسانه ملی و  مدارس ارائه شوند.


وی تصریح کرد: رسانه ملی به دلیل نفوذ، جامعیت و همه‌گیر بودن در آموزش افراد نقش جدی دارد، همچنین آموزش و پرورش می‌بایست در ابعاد مختلف نسبت به پیشگیری از این پدیده شوم اطلاع‌رسانی کند.


فتاح در انتها با مثبت ارزیابی کردن رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: هر اقدام مداخله‌ای و پیشگیرانه‌ در صورتی که اجتماع‌محور شود، تاثیرات مفیدی را در برخواهد داشت. اقدامات ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز قابل تقدیر و پسندیده است اما باید تنوع و محورهای آن افزایش یابد و از روحانیون، ریش سفیدان، اساتید دانشگاهی، پزشکان، مددکاران اجتماعی، پرستاران، اعضاء خانواده در تحقق این رویکرد استفاده کند.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۸٫۰۱٫۱۹

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=52606

برچسب ها