دفتر مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل اعلام کرد که در سال ۲۰۱۸ کشاورزان افغانستان ۶۰۰ میلیون دلار از کشت مواد مخدر در آمد داشتند
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، دفتر مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل اعلام کرد که در سال ۲۰۱۸ کشاورزان افغانستان ۶۰۰ میلیون دلار از کشت مواد مخدر در آمد داشتند که نسبت به سال ۲۰۱۷ که این مقدار ۱٫۴ میلیارد دلار بوده کاهش چشم گیری داشته است.
بنابر این گزارش، دلیل اصلی کاهش درآمد کشاورزان، افزایش کشت مواد مخدر و کاهش قیمت این مواد اعلام شده است و سازمان ملل اعلام کرده است که درآمد کشاورزان افغانستان از کشت مواد مخدر ۵۶ درصد کاهش یافته است.
همچنین براساس آمار اداره مبارزه با مواد مخدر زمینهای زیرکشت مواد در سال ۲۰۱۸ نیز ۲۰ درصد کاهش یافته است که دلیل این کاهش خشکسالی عمده در سال گذشته در افغانستان بوده است.
به نوشته سیگار، از سال ۲۰۰۲، ایالات متحده آمریکا ۲٫۲ میلیارد دلار برای گسترش کشاورزی و کشت جایگزین در افغانستان هزینه کرده است که تاکنون موفق نبوده است.
افغانستان بزرگترین کشور تولید کننده مواد مخدر در جهان است و تلاش های جامعه جهانی برای کشت جایگزین نیز تاکنون در این زمینه بی نتیجه بوده است.