• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
9

دهه‌ی پنجم انقلاب همراه با رویکرد علمی پیشگیرانه و تفکر سلامت محور خواهد بود

  • کد خبر : 52354
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۷

  مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: دهه‌ی پنجم انقلاب با برنامه و رویکرد علمی پیشگیرانه و تفکر سلامت‌محور همراه است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمان؛ جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری با حضور سرکار خانم حسینی مدیر کل امور بانوان استانداری کرمان، امیری مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی […]

 

مدیرکل بهزیستی استان کرمان گفت: دهه‌ی پنجم انقلاب با برنامه و رویکرد علمی پیشگیرانه و تفکر سلامت‌محور همراه است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمان؛ جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری با حضور سرکار خانم حسینی مدیر کل امور بانوان استانداری کرمان، امیری مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان، محمدرضا انارکی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان، صادق زاده مدیر بهزیستی استان و رئیس کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان، رضا فلاح مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمان و اعضاء شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در اداره کل زندان برگزار شد.


مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان این‌که هر کار بتوانیم برای اداره‌ی امور زندانیان و توانمند کردن آن‌ها انجام می‌دهیم، گفت: این را وظیفه‌ی سازمانی، انسانی و ملی خود می‌دانیم.


عباس صادق‌زاده اظهار کرد: در کنار این، باید به علت‌ها نیز بپردازیم که ریشه در قصور و بی‌تدبیری بی برنامگی‌ها دارد؛ اگر در جامعه برنامه‌ای بود و تدبیری وجود داشت امروز دچار این مشکل نمی‌شدیم که با افزایش تعداد زندانیان مواجه باشیم.


وی با بیان این‌که باید تلاش کنیم جامعه برای این افراد مصونیت ایجاد کند، افزود: بعد از تمام اقدامات توانمندسازی و آموزشی و فرهنگی، فرد زندانی به جامعه بازمی‌گردد، جامعه‌ای که بسترش برای فساد دوباره و تخلف دوباره‌ی آن فراهم‌ است.


رییس کمیته فرهنگی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان با اشاره به چهل سالگی انقلاب، اظهار کرد: باید ورود ما به دهه‌ی پنجم انقلاب با برنامه و رویکرد علمی پیشگیرانه و با تفکر سلامت محور در دستور کار اقدامات قرار دهیم.


وی ادامه داد: تا زمانی که تفکر ما سلامت‌ محور نباشد و همه احساس مسئولیت نکنیم و برای انجام کارها برنامه نداشته باشیم و اگر این تحول فکری و فرهنگی انجام نشود روزگار همین خواهد بود و شاید بدتر شود.


صادق‌زاده با بیان این که سازمان بهداشت سال‌ها پیش اعلام کرد که باید جهانی فکر کنیم و منطقه‌ای عمل کنیم و به اندازه‌ای اختیارات و اعتبارات که مسئولیت داریم با تفکر اجتماع محور کار کنیم قطعا شرایط بهتر می شود، گفت: اگر بر این اساس برنامه‌ریزی کنیم و یک نقشه‌ی راه تعیین کنیم شرایط به مراتب تغییر خواهد کرد.


وی با تاکید بر ارتقاء دانش جامعه، افزود: تا زمانی که دانش اجتماعی ارتقاء پیدا نکند شرایط تغییر نمی‌کند.


مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان این‌که فقط فقر در بروز آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد به مواد مخدر در جامعه تاثیر ندارد، خاطرنشان کرد: اصل مشکل عدم آگاهی و دانش اجتماعی پایین بسیاری از خانواده‌ها را با مشکل مواجه می‌کند.
وی با بیان این‌که دستگاه‌ها و سازمان‌ها وظیفه دارند این آموزش را به جامعه ارائه دهند، گفت: اگر هر دستگاه این کار را فقط برای کارکنان خود انجام دهد به ارتقاء سطح دانش جامعه کمک خواهد کرد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کرمان۹۷٫۱۲٫۲۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=52354

برچسب ها