معاونت آموزش و ساماندهی سازمان فضای مجازی خراسان شمالی گفت: آسیبهایی مانند اعتیاد از نتایج استفاده نادرست دانشآموزان از شبکههای اجتماعی است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی؛ حسین ناصری با بیان اینکه باید کارکردهای هرکدام از شبکههای اجتماعی به دانشآموزان آموزش داده شود، اضافه کرد: در کشور ما چند شبکه اجتماعی محدود بیشتر شناختهشده نیستند این در حالی است که ۲۲ شبکه اجتماعی فعال هستند که هرکدام فواید بسیار زیادی دارند.
وی با اشاره به اینکه برخی از شبکههای اجتماعی کارکرد اصلی خود را از دست دادند، ادامه داد: منتشر کردن انواع فیلمها و عکسها همچون شیوه استعمال مواد مخدر و … در شبکههای اجتماعی موجب شده است که دانشآموزان با بسیاری از مسائلی که برایشان مناسب نیست آشنا شوند و همین موضوع موجب شد تا آسیبهایی مانند اعتیاد و… در بین دانشآموزان راه پیدا کند.
به گفته وی دانشآموز باید قبل از استفاده از شبکههای اجتماعی با فواید و معایب آن شبکه بهخوبی آشنا شود تا بعد از ورود به آن شبکه آسیبی او را تهدید نکند.
معاونت آموزش و ساماندهی سازمان فضای مجازی خراسان شمالی عنوان کرد: قبل از ۱۸ سالگی فرزندان ما نباید “اکانت” جداگانهای در شبکههای اجتماعی داشته باشند و باید حضور آنها در شبکههای اجتماعی همراه با والدین باشد.
ناصری اظهار کرد: خانوادهها نباید کامپیوترهای فرزندان خود را در اتاق شخصی آنها قرار دهند بلکه باید در فضای عمومی از خانه باشد تا نظارت خانوادهها نیز وجود داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه حضور در شبکههای اجتماعی و… باید خانوادگی باشد، عنوان کرد: برخی از خانوادهها زمانی که در خانه هستند هرکدام از اعضا خانواده بهصورت جداگانه وارد این شبکههای اجتماعی میشود که این مسئله بهصورت ناخودآگاه به فرزندان میآموزد که تو هم میتوانی بهتنهایی در این فضا و هرکجا که میخواهی سر بزنی که این موضوع خطرات بسیاری را برای دانشآموزان ایجاد میکند.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی۹۷٫۱۲٫۲۷