دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: نوجوانان و جوانان بدون هیچگونه آمادگی با شوکهای اجتماعی و فرهنگی مواجه شدند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی؛ احمد ریواده با اشاره به اینکه مواد مخدر و روانگردانها از جمله شوکهای اجتماعی و فرهنگی هستند که بهعنوان زلزله خاموش و یکی از ابزارهای جنگ نرم موجب شدهاند تا از مهمترین بحرانهای عرصه جهانی قرار بگیرند.
وی با بیان اینکه عوامل ساختاری معیوب در عرصههای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی موجب شده است که استفاده از مواد مخدر و روانگردانها جایگاه ویژهای در عرصه آسیبهای اجتماعی را به خود اختصاص دهد، عنوان کرد: این در حالی است که اعتیاد به مواد مخدر بهعنوان اولین اولویت در بین پنج آسیب اجتماعی کشور (اعتیاد، طلاق، حاشیهنشینی، فساد اخلاقی و مناطق حاد و بحرانی) تعیینشده است.
ریواده با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد مردم کشور نسبت به اعتیاد ابراز نگرانی کردهاند، اظهار کرد: خراسان شمالی با تقدیم ۵۵ شهید، ۸۵ جانباز و اقدامات جدی مقابلهای، ایجاد شبکه درمانی گسترده در ۱۴۸ مرکز و انجام اقدامات وسیع فرهنگی و پیشگیرانه در کانونهای هدف اما بازهمازنظر مردم شیوع اعتیاد نگرانکننده است.
وی یکی از رویکردهای مهم در پیشگیری از اعتیاد و آسیبهای اجتماعی را برنامهریزی و اجرای برنامههای فرهنگی دانست و گفت: جشنواره نوجوان سالم ازجمله این برنامهها است که میتواند موجب گسترش نهضت فرهنگی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در سطح مدارس، جامعه و در بین کودکان و نوجوانان شود.
دبیر شورا تأکید کرد: مقابله با آسیبهای اجتماعی با همکاری تمام مسئولان و نخبگان انجام خواهد گرفت که با حضور همگانی میتوان شاهد کنترل اعتیاد بهعنوانبزرگترین مسئله بود.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی۹۷٫۰۱۲٫۲۷