• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73596اخبار امروز : 4
6

بهره‌گيري از ظرفيت و مشاركت مردمي در مبارزه با مواد مخدر امري ضروري است

  • کد خبر : 52212
  • ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۷:۲۲

استاندار مرکزی بر بهره‌گيري حداکثری از ظرفيت و مشاركت مردمي در مبارزه با مواد مخدر تاکید و آن را امری ضروری خواند. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مرکزی؛ سیدعلی آقازاده در جلسه شورا بیان کرد: دولت در حوزه‌های مختلف از ظرفیت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد برای پیشبرد برنامه‌ها یاری گرفته […]


استاندار مرکزی بر بهره‌گيري حداکثری از ظرفيت و مشاركت مردمي در مبارزه با مواد مخدر تاکید و آن را امری ضروری خواند.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مرکزی؛ سیدعلی آقازاده در جلسه شورا بیان کرد: دولت در حوزه‌های مختلف از ظرفیت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد برای پیشبرد برنامه‌ها یاری گرفته و مردم نیز همواره در تمامی صحنه ها حضور فعال داشته‌اند.


وی ادامه داد: مواد مخدر پس از تجارت نفت، گردشگری، خودرو و اسلحه پنجمین تجارت پر سود با گردش مالی بالا در جهان است و بیشترین جرم و جنایت در جهان و زندانیان کشور مربوط به این حوزه است.


استاندار گفت: ۶۶۶ تن انواع مواد مخدر در کشور کشف شده که این کشفیات بخشی از مواد قاچاق شده به كشور است.
آقازاده عنوان کرد: مقابله با مواد مخدر کار پیچیده و بزرگی است و هرچه حوزه مقابله با مواد مخدر تجهیز شود، مافیای این بخش نیز راه‌های جدیدی برای قاچاق مواد، تجهیز می‌کنند.


وي افزود: شهرداری به عنوان نهاد فرهنگی نقش مهمی در مقابله و پیشگیری از مصرف مواد مخدر دارد و این نهاد باید وظایف خود را در این حوزه به خوبی عمل کند.


در ادامه، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گفت: برنامه های هدفگذاری شده در شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر باید از سوی دستگاه های و نهادهای مسئول با جدیت دنبال شود.


وی بیان کرد: به دليل حساسيت موضوع مواد مخدر بايد در جلسات شوراي هماهنگي، مدیران حضور داشته باشند كه درغيراين صورت به سازمان های مرکزی آنان اطلاع رسانی مي شود.


همچنین ملك حسيني دبير شورا گفت: با توجه به اولويت ستاد و نیز دبيرخانه شورا مبني بر جمع آوري و ساماندهي معتادين متجاهر، تصميم بر اين است كه ۴۰۰ نفر از معتادين جمع آوري و جهت نگهداري و درمان، به مراكز درماني ماده ۱۵ و ۱۶ ارجاع داده شوند که اين طرح تا پايان ارديبهشت ماه ادامه دارد.


وي افزود: با توجه به اهميت نقش شهرداري ها اميد است كه شهرداري ها در تخصيص مكان غربالگري معتادان و همچنين ظرفيت هاي موجود مساعدت کنند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مرکزی۹۷٫۱۲٫۲۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=52212

برچسب ها