• امروز : یکشنبه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 7 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 4 May - 2025
کل پست ها: 73549اخبار امروز : 0
10

دسترسی عموم جامعه به آموزش مناسب، زمینه‌ساز پیشگیری از اعتیاد است

  • کد خبر : 52027
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۵:۵۳

يك نماينده مجلس گفت: اگر آموزش‌های پیشگیرانه در جامعه توسط رسانه‌ها به‌خصوص رسانه ملی منعکس شود و همه دسترسی لازم به این آموزش‌ها را داشته باشند، زمینه پیشگیری بسیاری از معضلات و آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد در کشور فراهم خواهد شد. علی اسدی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: […]

يك نماينده مجلس گفت: اگر آموزش‌های پیشگیرانه در جامعه توسط رسانه‌ها به‌خصوص رسانه ملی منعکس شود و همه دسترسی لازم به این آموزش‌ها را داشته باشند، زمینه پیشگیری بسیاری از معضلات و آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد در کشور فراهم خواهد شد.


علی اسدی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کرمان به جهت پهناور بودن و داشتن ۴۰ هزار کیلومتر کویر، در مسیر ترانزیت مواد مخدر از افغانستان قرار دارد و این موضوع آثار زیانباری برای استان ایجاد کرده است اما علی‌رغم این موضوع و با توجه به فراوانی مواد مخدر، تلاش برای مبارزه با موادمخدر در این استان بسیار زیاد و جدی است.


وي افزود: مواد مخدري که از افغانستان وارد کشور می‌شود از کرمان به سمت سایر استان‌ها و یا خارج از کشور هدایت می‌شود؛ حال آنچه که استان را در بحث مواد مخدر شاخص کرده است، نقل و انتقال مواد مخدر می‌باشد.


نماینده مردم شهربابک در مجلس تصريح كرد: طبق آمار تقریبا ۲۰ درصد از کل کشفیات سالانه موادمخدر کشور متعلق به استان کرمان است که نشان می‌دهد اراده مقابله با مواد مخدر در استان قوی است.


اسدی ادامه داد: استان کرمان از نظر مصرف و شیوع مواد مخدر در جایگاه ۱۳ کشوری قرار دارد و در قیاس با سایر استان‌ها در این زمینه وضعیت بدتری نداریم.


وی تاکید کرد: خوشبختانه شهربابک از لحاظ اعتیاد و شیوع آن وضعیت بهتری نسبت به سایر شهرهای استان و حتی دیگر استان‌های کشور برخوردار است و مواد مخدر شیوع کمی در این شهر دارد که یکی از دلایل مهم، آن است که شهربابک، شهری فرهنگی است و اکثر جوانان آن، قشر تحصیلکرده هستند، همچنین این شهر بیشترین پزشک را در سطح استان تربیت کرده است.


این نماینده مجلس افزود: این نوع فرهنگ و تحصیلات، مسائل و آسیب‌های اجتماعی بالاخص مواد مخدر را تحت‌الشعاع خود قرار داده است و و ما آسیب‌های اجتماعی را که دیگر شهرها با آن درگیر هستند، نداریم.


اسدی در بخش پاياني سخنان خود بیان داشت: برای پیشگیری و مبارزه با اعتیاد در وهله نخست نقش خانواده‌ها بسیار پررنگ است که از همان ابتدا به فرزندانشان آموزش‌های لازم را بدهند و آنان را با خطراتی که در آینده ممکن است در جامعه رو به رو شوند و یا تهدیدشان کنند، آشنا کنند.


وی افزود: اگر این اطلاع‌رسانی‌ها به‌درستی توسط خانواده منتقل شوند، در مرحله بعد نیاز به آموزش‌های ثانویه در مدارس است، مدارس با آگاهی دادن به دانش‌آموزان و بررسی مسائل و آسیب‌های حاصل از اعتیاد و مواد مخدر آنان را در زمینه پیشگیری از اعتیاد آماده مي‌كنند.


اسدی تاکید کرد: اگر این آموزش‌ها در جامعه توسط رسانه‌ها به‌خصوص رسانه ملی منعکس شود و همه دسترسی لازم را به این آموزش‌ها و اطلاع‌رسانی‌ها داشته باشند، می‌توانیم زمینه پیشگیری بسیاری از معضلات و آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد را در کشور فراهم کنیم.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۱۲٫۱۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=52027

برچسب ها