• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
16

مقابله با موادمخدر نیازمند تغییر در سیاستهای موجود در این بخش است

  • کد خبر : 5191
  • ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: مقابله با موادمخدر نیازمند تغییر در سیاستهای موجود در این بخش است.به گزارش ایرنا، بابک دین پرست روز چهارشنبه در ستاد مبارزه با موادمخدر استان زنجان افزود: سیاست های فعلی در حوزه مقابله با موادمخدر تاثیر چندانی ندارد و باید […]

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: مقابله با موادمخدر نیازمند تغییر در سیاستهای موجود در این بخش است.

به گزارش ایرنا، بابک دین پرست روز چهارشنبه در ستاد مبارزه با موادمخدر استان زنجان افزود: سیاست های فعلی در حوزه مقابله با موادمخدر تاثیر چندانی ندارد و باید دراین بخش اصلاحات لازم انجام گیرد.

وی یادآورشد: ایران پرچمدار مبارزه با بلای خانمانسوز موادمخدر در جهان است و این درحالی است که سالانه مقادیر بسیار بالایی از انواع موادمخدر در این کشور کشف می شود.

دین پرست به رشد سالانه کشف مواد مخدر در کشور اشاره کرد و افزود: بر اساس آمار سال ۹۰ ستاد مبارزه با مواد مخدر، یک میلیون و ۳۲۵ هزار معتاد در کشور وجود دارد.

وی اظهار کرد: طی سال گذشته میزان کشفیات انواع مخدر کشور ۵۰۰ تن و تعداد دستگیری ها در این خصوص ۲۶۳ هزار نفر اعلام شده است.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: طی ۹ امسال ۴۴۷ هزار تن انواع مواد مخدر در کشور کشف و ۲۰۴ هزار نفر در امر تهیه، فروش و توزیع مواد دستگیر شده اند که این میزان تقریبا برابر با کل آمار سال گذشته است.

وی یادآورشد: هم اکنون فروش انواع مواد مخدر به سود آورترین صنعت جهان تبدیل شده و سهم درآمد قاچاقچیان ایران در چرخه مواد مخدر سه میلیون دلار برآورده شده است.

دین پرست افزود: علت عدم موفقیت برنامه های مقابله با موادمخدر درکشور به نبود باور پذیری و ساده انگاری آن از سوی مسوولان و متولیان امر است.

وی با اشاره به اینکه ۷۱ درصد زندانیان کشور به صورت مستیقم و غیرمستیقم در ارتباط با مواد مخدر هستند اظهار کرد: بر این اساس ۴۶ درصد زندانیان به صورت جدی در امر مواد مخدر مشارکت داشته اند.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: ۵۵ درصد علل طلاق ها، ۲۵ درصد همسر آزاری، ۳۰ درصد کودک آزاری، ۲۵ درصد قتل ها و ۲۳ درصد نزاع و در گیری ها به دلیل اعتیاد بوده است.

وی اظهار کرد: میانگین شیوع اعتیاد در کشور ۶۵/۲ صدم درصد است که این میزان بر اساس موقعیت جغرافیایی در مناطق مختلف متفاوت است.

دین پرست افزود: طی آمار سال گذشته سه هزار و ۵۶ نفر به دلیل سوء مصرف مواد مخدر جان خود را از دست داده اند و این روند در این استان افزایش ۸۴ درصدی را نشان می دهد.

وی یادآورشد: هم اکنون بیش از پنج هزار مرکز درمان اعتیاد در کشور فعالیت می کنند و سهم استان زنجان از این تعداد ۸۰ مرکز است.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: نگاه واقع بینانه به مقوله مهم اعتیاد می تواند بسیاری ازمشکلات و معضلات این بخش را به حداقل کاهش دهد.


منبع خبر: ايرنا ۹۲/۱۱/۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=5191

برچسب ها

نوشته های مشابه