• امروز : یکشنبه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 7 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 4 May - 2025
کل پست ها: 73552اخبار امروز : 3
10

آموزش‌های پیشگیری از اعتیاد از دوران دبستان آغاز شوند

  • کد خبر : 51844
  • ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۱

  يك عضو کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه‌های آموزشی پیشگیری از اعتياد بايد از دوران دبستان آغاز، در دوران راهنمایی جدی‌تر و در دبیرستان‌ها به صورت وسیع‌تر آموزش داده شوند. محمدابراهیم رضایی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه موادمخدر توسط دشمنان به ابزاري […]

 

يك عضو کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه‌های آموزشی پیشگیری از اعتياد بايد از دوران دبستان آغاز، در دوران راهنمایی جدی‌تر و در دبیرستان‌ها به صورت وسیع‌تر آموزش داده شوند.


محمدابراهیم رضایی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه موادمخدر توسط دشمنان به ابزاري سیاسی برای نابودی جامعه اسلامی تبدیل شده است، گفت: شبکه‌های بین‌المللی قاچاق مواد مخدر با حمایت‌های همه‌جانبه صهیونیستی و غربی، شبکه‌هایي از توزیع مواد مخدر را در سطح شهرستان‌ها و کلان شهرها ایجاد  و بیشترین بار تبلیغاتی‌شان را بر روی مدارس متمرکز كرده‌اند.


وي ادامه داد: به همان نسبتی که دشمن برای نوجوانان ما برنامه‌ریزی می‌کند و نوجوانان ما را هدف قرار داده است، جامعه نیز باید هوشيار باشد. خانواده‌ها هم مطلع باشند و اولیای مدارس و متولیان تعلیم و تربیت و مسئولان امنیتی، انتظامی، قضایی و رسانه‌های عمومی نیز از جمله صدا و سیما در این زمینه، اطلاع‌رسانی و ضرر و زیان‌ها و پیامدهای گرایش به مواد مخدر را به مردم جامعه بازگو كنند.


نماینده مردم خمین در مجلس تاکید کرد: در زمینه اطلاع‌رسانی حتما باید شرایطی فراهم شود تا والدین آموزش‌های پیشگیرانه را در زمینه کنترل و نظارت صحیح بر فرزندانشان بیاموزند، همه باید دست به دست دهند تا در مرحله اول میزان ورود مواد مخدر به داخل کشور و مصرف آن كنترل و در مراحل بعدی کاهش یابد.


رضایی خاطر نشان کرد: از آنجايي كه آموزش‌هاي پيشگيري از اعتياد برای دانش‌آموزان و جوانان کافی نيست، دوستان و همسالانشان اطلاعات غلطي را در زمینه مواد مخدر به آنان مي‌دهند که مهمترین و اصلی‌ترین موضوع در این زمینه باور غلط «عدم اعتیادآوری با یک بار مصرف مواد مخدر است».


وي تصريح كرد: پذيرفتن حرف دوستان و همسالان به مصرف مواد مخدر از سوي نوجوان یا جوان، نشان از عدم آگاهی و به روز نبودن اطلاعات خانواده‌ است که نتوانسته‌اند فرزندانشان را راهنمایی و کنترل کنند.
اين نماينده مجلس بيان داشت: همچنين اطلاع‌رسانی رسانه‌ها به ویژه صداوسیما بسیار مهم است، آن‌ها باید با برنامه‌‌ های متناسب با شرایط جامعه و با درایت، در جهت آگاه‌سازی جامعه گام بردارند. هرگونه غفلت در این زمینه باعث افزایش آسیب‌ها در جامعه مي‌شود.

رضايي ادامه داد: برنامه‌های آموزشی پیشگیری از مواد مخدر بايد از سنین پایین و متناسب با سن كودكان از دوران دبستان آغاز، در دوران راهنمایی جدی‌تر و در دبیرستان‌ها به صورت وسیع‌تر خطرات و تهدیدات به‌‌طور کامل آموزش داده شود.


وي گفت: سیستم امنیتی و انتظامی بايد به صورت ویژه حوالی مدارس و مراکز آموزشی را تحت کنترل و نظارت داشته باشد تا شبکه‌های مواد مخدر را که بر روی مدارس و دانشگاه‌ها تمركز دارند، شناسايي و با قاطعیت با آن‌ها برخورد کند. همچنين سیستم قضایی بايد با اشد مجازات با این شبکه‌ها برخورد كند؛ زیرا قشر جوان جمهوری اسلامی به‌عنوان سرمایه این نظام در معرض تهدید جدی دشمنان قرار دارد.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۱۲٫۰۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=51844

برچسب ها