دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان؛ توجه جدی به اشتغال بهبودیافتگان را از راهبردهای اصلی شورا خواند و گفت: داشتن شغل و مهارتهای شغلی نقش مؤثری در ماندگاری درمان بهبودیافتگان از اعتیاد دارد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، رحمان حريري در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان سنندج گفت: باید توجه جدی نسبت به مشکلات بهبودیافتگان در سطح جامعه داشته باشیم و از آنان حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه بازگشت به اعتیاد در افراد بهبودیافته تأثیرات منفی بسیاری بر فرد، جامعه و خانواده دارد؛ افزود: فردی که بعد از ترک دوباره به سوی مواد برمیگردد احساس گناه، ناامیدی، خجالت و عصبانیت گریبانگیر او میشود.
دبیر شورا گفت: عوامل مختلفی از بازگشت افراد بهبودیافته به اعتیاد جلوگیری میکنند. نبود شغل یکی از مهمترین مشکلات بهبودیافتگان از بیماری اعتیاد است؛ لذا عامل مهمی در بازگشت بیماری اعتیاد به شمار میآید. اگر بتوان برای معتادان رهایافته از اعتیاد باتوجه به مهارتهای شغلی آنها، شغل ایجاد کرد نه تنها از عود مجدد آنان پیشگیری میشود بلکه زمینه بازگشت آنان به کانون خانواده و جامعه نیز فراهم میشود.
حریری در ادامه گفت: داشتن شغل و مهارتهای شغلی نقش مؤثری در ماندگاری درمان بهبودیافتگان از اعتیاد دارد. لذا با توجه به نقش مهم اشتغال زایی در جلوگیری از بازگشت مجدد به مصرف مواد، بر ضرورت ایجاد فرصت های شغلی برای پیشگیری از بازگشت به چرخه اعتیاد تاکید می شود.
وی افزود: در راستای اشتغال بهبودیافتگان در سطح شهر سنندج میتوان از ظرفیت تمام ادارات در این راستا بهره برد.
دبیر شورا بیان داشت: در ضمینه اشتغال بهبود یافتگان باید از موازی کاری پرهیز کنیم تا بتوانیم هر چه بهتر از آنها حمایت کنیم.
حریری در پایان اظهار امیدواری کرد که این جلسات و مصوبات در راستای اشتغال بهبودیافتگان و امید به زندگی آنها و خانوادههایشان و بازگشت هر چه بهتر به جامعه کمک شایانی کند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۷٫۱۱٫۲۹