• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
7

دکتر اسکندر مؤمنی: ضرورت افزایش دید ناظر در محلات شوش، هرندی و مولوی/ بسیاری از جرایم به خاطر مصرف مواد مخدر است

  • کد خبر : 51216
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۸:۵۰

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر بر ضرورت افزایش دید ناظر در محلات شوش، هرندی و مولوی تأکید کرد و گفت: بسیاری از جرایم از سرقت گرفته تا جنایات و قتل‌ها به دلیل مصرف مواد مخدر است. به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دکتر اسکندر مؤمنی در بازدید از اجرای طرح عملیاتی […]


دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر بر ضرورت افزایش دید ناظر در محلات شوش، هرندی و مولوی تأکید کرد و گفت: بسیاری از جرایم از سرقت گرفته تا جنایات و قتل‌ها به دلیل مصرف مواد مخدر است.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دکتر اسکندر مؤمنی در بازدید از اجرای طرح عملیاتی برخورد با معتادان متجاهر و خرده‌فروشان مواد مخدر که صبح امروز در نقاط مختلف محله شوش، هرندی و مولوی برگزار شد، گفت: مسئله معتادان متجاهر اولویت کوتاه‌مدتی است که باید حتماً در دستور کار قرار بگیرد، چرا که این مسئله برای مردم و شهروندان ایجاد ناآرامی و از آن بیشتر احساس ناامنی می‌کنند و چهره شهر را مخدوش خواهد کرد.

وی با بیان این‌که طبق آمارها بیش از ۵۵ درصد طلاق‌ها، ۷۰ درصد زندانیان مواد مخدر و بسیاری بیماری‌های واگیردار ریشه در مواد مخدر دارد، اظهار کرد: بسیاری از جرایم از سرقت گرفته تا جنایات و قتل‌ها به دلیل مصرف مواد مخدر است.

دبیرکل ستاد با بیان این‌که در مورد مواد ۱۵ و ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر اصلاحاتی باید انجام شود، گفت: ماده ۱۵ مربوط به معتادانی است که خودشان برای ترک اقدام کنند. طبق قانون دیگر این افراد معتاد نیستند بلکه بیمار هستند؛ اما ماده ۱۶ در مورد افرادی است که اقدام به معرفی خود نکرده‌اند، چرا که بر اساس قانون مجرم هستند و تهاجر به مصرف مواد مخدر کرده‌اند و باید با آن‌ها برخورد شود.

وی افزود: در این زمینه لازم است اصلاحاتی در قانون انجام شود که به‌زودی صورت می‌پذیرد.

دبیرکل ستاد از وجود ۱۵ هزار معتاد متجاهر در نقاط مختلف تهران خبر داد و خاطر نشان کرد: در کشور حدود ۶۰ هزار معتاد متجاهر داریم که باید برای آن‌ها اقدامات ویژه‌ای انجام شود و در برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت تمامی جمع‌آوری شوند.

مؤمنی با اشاره به دغدغه شهروندان خاطر نشان کرد: شهروندان دغدغه‌هایی دارند که باید به آن‌ها رسیدگی شود؛ بحث مواد مخدر و مبارزه با آن جزو این دغدغه‌ها است که لازم است حتماً اجرایی شود.

وی با تأکید بر ضرورت نگهداری و فراهم کردن فضایی برای عدم بازگشت معتادان جمع‌آوری شده، خاطر نشان کرد: این مسئله مهمی است که تمامی دستگاه‌ها باید آن را مورد توجه قرار داده و پای‌کار بیایند.

دبیرکل ستاد با ابراز نگرانی در مورد مسائل مرتبط با “زباله‌گردی” اظهار کرد: در اذهان عمومی عمدتاً این‌طور تلقی می‌شود که زباله‌گردها معتاد هستند. در این زمینه با شهرداری تهران رایزنی‌هایی انجام شده و بنا شده تا اقداماتی انجام دهند اما در مرحله اول از پلیس درخواست می‌کنم به این مسئله ورود کنند تا شهرداری نیز این مسئله را ساماندهی کند. در همین راستا اعتبارات لازم در این خصوص پیش‌بینی شده تا نسبت به فرهنگ‌سازی و تهیه لباس و ساماندهی زباله گردها اقدام شود.

مؤمنی بر ضرورت افزایش دید ناظر در این محلات تأکید کرد و گفت: هرچه رفت‌وآمد در این مناطق بیشتر شود طبیعتاً جرایم نیز کاهش پیدا می‌کند در همین راستا نیز از تمامی مسئولان و دست‌اندرکاران می‌خواهم که برنامه‌ها، همایش‌ها، نشست‌ها، کارگاه‌های تخصصی و غیره را در این محلات برگزار کنند تا با افزایش حضور شهروندان فضا برای فرصت‌طلبان و سودجویان ناامن شود.

وی با اشاره به پیشینه محله شوش، هرندی و مولوی خاطر نشان کرد: این محلات روزگاری پایگاه انقلاب بود و ما باید آن را به وضعیت قبلی خود بازگردانیم. شایسته نیست که مردم اینجا هنگام تردد با معتادان متجاهر مولوی و ظاهر نامناسب در محلات خود روبه‌رو شوند. این افراد بناست در آینده فرزندانشان ازدواج کنند کار و تحصیل داشته باشند و نمی‌توانند محله و خانه‌های خود را بفروشند و در جایی دیگر خانه تهیه کنند بنابراین لازم است به این مسئله ورود کنیم.

شهروندان در صورت مشاهده معتادان متجاهر با پلیس تماس بگیرند

گفتنی است؛ دکتر اسکندر مؤمنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر به همراه سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت و سردار زاهدیان رئیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با حضور در سد معابر و کوچه پس کوچه‌های هرندی، شوش و مولوی از این محلات که آسیب‌پذیری بالایی از پدیده مواد مخدر و معتادان متجاهر داشتند بازدید کردند.

در این بازدید از اماکن و ساختمان‌هایی که توزیع مواد مخدر در آن صورت گرفته و از سوی پلیس پلمپ شده بود بازدید شد.

همچنین در دیدار چهره به چهره با شماری از ساکنان این محلات نیز بسیاری از مسائل و مشکلات به مسئولان مربوطه منتقل شد.

بسیاری از شهروندان با مراجعه به پلیس با تشکر از اقدامات انجام شده برای جمع‌آوری معتادان متجاهر این مطالبه را داشتند که نباید این معتادان مدتی بعد دوباره به سطح معابر و محلات بازگردند.

به گفته یکی از شهروندان که بارها شاهد دستگیری و جمع‌آوری معتادان بوده اما در مدت بسیار کوتاه این افراد دوباره به محل بازگشته و اقدامات خود را از سر گرفته‌اند.

دکتر مؤمنی دبیرکل ستاد در این بازدیدها تأکید کرد که این محلات حتماً باید پاک‌سازی شوند و به‌هیچ‌وجه نباید فضایی فراهم شود تا معتادان متجاهر دوباره به این محل بازگردند.

وی از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده معتادان متجاهر حتماً با پلیس تماس بگیرند و مطمئن باشند که مأموران پلیس در اسرع وقت با این پدیده‌ها برخورد خواهند کرد.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۱۱٫۱۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=51216

برچسب ها