• امروز : یکشنبه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 7 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 4 May - 2025
کل پست ها: 73557اخبار امروز : 8
4

وجود ۱۵ هزار معتاد متجاهر در پایتخت/ ضرورت ساماندهی کودکان کار و زباله گردها

  • کد خبر : 51210
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۷:۱۳

  به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در حاشیه بازدید از روند اجرای طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر و خرده فروشان موادمخدر در مناطق شوش، مولوی و هرندی که امروز (پنجشنبه ۱۱ بهمن ماه) برگزار شد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که […]

 

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در حاشیه بازدید از روند اجرای طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر و خرده فروشان موادمخدر در مناطق شوش، مولوی و هرندی که امروز (پنجشنبه ۱۱ بهمن ماه) برگزار شد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که باید موضوع مبارزه با موادمخدر به یک‌کار جهادی تبدیل شود.

وی افزود: این عمل یک کار جمعی است و به همین منظور تمام قوای انتظامی پای کار آمده‌اند.

مومنی تصریح کرد: در مبارزه با موادمخدر چهار موضوع پیشگیری، مقابله و درمان و صیانت از معتادان متجاهر و خیابانی مطرح است.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: بر اساس آمارها، منشأ ۵۵ درصد طلاق‌ها و ۷۰ درصد زندانی‌ها موادمخدر است.

وی افزود: جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر باید در یک پروسه کوتاه مدت صورت گیرد و برای مقابله و بازپروری آن‌ها نیز باید طی مراحل طولانی اقدام شود.

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر تصریح کرد: براساس ماده ۱۵ قانون مبارزه با موادمخدر اشخاصی که معتاد هستند باید جهت ترک اعتیاد و بازپروری خود را به مراکز بازپروری معرفی کنند و اگر این عمل صورت نگیرد، این افراد مجرم شناخته می‌شوند.

سردار مومنی گفت: اگر فرد معتاد خود را به مراکز بازپروری معرفی نکند، طبق ماده ۱۶ مجرم است و با او برخورد خواهد شد تا بازپروری شود.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان ۹۷٫۱۱٫۱۱

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=51210

برچسب ها