• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 0
11

آموزش به ۱۵۲ نوجوان در طرح مشارکت اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد

  • کد خبر : 51135
  • ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۴

  مدیركل بهزیستی استان تهران از آموزش و مشاركت ۱۵۲ نفر در طرح «مانا» خبر داد و گفت: بصورت آزمایشی این طرح برای نوجوانان ۱۳ تا ۱۸ سال دختر و پسر و در ۱۰ پایگاه سلامت اجتماعی آموزش‌های پیشگیری از آسیب‌ها اجرا شده است. به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، داریوش بیات نژاد در مراسم […]

 

مدیركل بهزیستی استان تهران از آموزش و مشاركت ۱۵۲ نفر در طرح «مانا» خبر داد و گفت: بصورت آزمایشی این طرح برای نوجوانان ۱۳ تا ۱۸ سال دختر و پسر و در ۱۰ پایگاه سلامت اجتماعی آموزش‌های پیشگیری از آسیب‌ها اجرا شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، داریوش بیات نژاد در مراسم اختتامیه و تقدیر از فعالان این طرح گفت:  با به عرصه آمدن تکنول‍وژی ها و رسانه های نوین تغییرات در عرصه فرهنگی و اجتماعی بسیار سریع شده و اگر  دستگاه های فعال در این حوزه آمادگی نداشته و اقدامات لازم را انجام ندهند ممکن است آسیب های به وجود آماده بسیار بیشتر از فرصت ها باشد.

وی از آموزش و مشارکت ۱۵۲ نفر در طرح «مانا» خبر داد و افزود: در تابستان سال ۹۷ بصورت آزمایشی برای نوجوانان ۱۳ تا ۱۸ سال دختر و پسر و در ۱۰ پایگاه سلامت اجتماعی استان تهران(گروه های همیار محلی) با همکاری مدیران پایگاه و یک نفر تسهیلگر طرح در محدوده شهرستان های تهران، شمیرانات، قدس و شهریار با موفقیت اجرا شد.

مدیرکل بهزیستی استان تهران طرح مانا را بسیار اثرگذار ارزیابی کرد و گفت: با توجه به جمعیت و پیچیدگی های موجود در استان تهران امکانات و اعتبارات ویژه ای نیاز است که در ابعاد کمی و کیفی این طرح گسترش یابد.

وی با اشاره به اینکه تاثیر پذیری نوجوانان و جوانان از یکدیگر بیشتر از افراد دیگر است افزود:  برای اثر بخشی بیشتر طرح ها و برنامه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی از پتانسیل جوانان و نوجوانان برای ایجاد نشاط  و مشارکت اجتماعی بهره بگیریم.

بیات ن‍ژاد ارتقای توانمندی های نوجوانان در زمینه شیوه های همیاری اجتماعی برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و  ایجاد و توسعه ظرفیت های مشارکت نوجوانان در موسسات غیردولتی را از اهداف طرح بیان کرد و افزود: بررسی رویکردها و راهکارهای پیشگیری از آسیب های اجتماعی نشان می دهد که مشارکت اجتماعی و ظرفیت سازی برای جلب حمایت و توانمندسازی مخاطبان و ذینفعان در طراحی و اجرای برنامه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی، می تواند موجب افزایش کارایی و اثربخشی اقدامات شود.

بیات نژاد ادامه داد: محصول نهایی این طرح اجرای پروژه های نوجوانان برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ارتقای سلامت اجتماعی است که اجرای پروژه ها توسط نوجوانان با حمایت گروه های حامی انجام گرفته است.


منبع: فارس ۹۷٫۱۱٫۰۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=51135

برچسب ها