• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
13

پیشگیری در حوزه مبارزه با مواد مخدر، مقدم بر درمان است

  • کد خبر : 50761
  • ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۵

  دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختياري گفت: پیشگیری در حوزه مبارزه با مواد مخدر، مقدم بر درمان است و این مهم در اولویت برنامه‌های این شورا قرار دارد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختياري؛ مرتضوی گفت: استفاده از ظرفیت‌های ملی موجود […]

 

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختياري گفت: پیشگیری در حوزه مبارزه با مواد مخدر، مقدم بر درمان است و این مهم در اولویت برنامه‌های این شورا قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختياري؛ مرتضوی گفت: استفاده از ظرفیت‌های ملی موجود از جمله فضای مجازی، رسانه‌ها و همچنین آموزش دانش‌آموزان از مقاطع ابتدایی به منظور کاهش و مقابله با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی موثر است.


وی افزود: استفاده از ظرفیت فضای مجازی گامی در پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی است، زیرا جوانان تمایل بیشتری برای حضور در فضای مجازی دارند.


دبير شورا به گسترش مواد مخدر صنعتی و سنتی در بین اقشار مختلف از جمله در بین جوانان اشاره کرد و افزود: در راستای مقابله با اعتیاد طرح آموزش کارکنان دولت و اجرای برنامه‌های پیشگیرانه در دست اقدام است.


وی به برگزاری دوره‌های آموزشی در مقاطع مختلف تحصیلی استان اشاره کرد و گفت: آشناسازی دانش‌آموزان، اولیاء و فرهنگیان گام مؤثری در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی است.


در ادامه جهانبخش صفری، رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان نیز به اهمیت برنامه‌های پیشگیری در حوزه مواد مخدر اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها در جهت انعکاس اهداف و برنامه‌های حوزه مواد مخدر و نیز پیشگیری نقش مؤثری دارند.


وی افزود: گفتمان‌سازی و آگاه‌سازی در این حوزه با محوریت ستاد مبارزه با مواد مخدر و با کمک رسانه‌ها می‌تواند در جهت کاهش آسیب‌های حوزه موادمخدر به خصوص در بین جوانان راهگشا باشد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختياري۹۷٫۱۰٫۲۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=50761

برچسب ها