دبیر شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه پاکسازی محله آسیبدیده شهرکرد رضایتمندی عمومی مردم آن منطقه را در پی داشت، گفت: این عملیات خروجی یک کار تیمی بین دستگاهی بود.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر چهارمحال و بختیاری؛ سید قدیر مرتضوی با اشاره به اینکه پاکسازی محله آسیبدیده شهرکرد رضایتمندی عمومی و مردم آن منطقه را در پی داشت، گفت: این عملیات به پشتوانه یک رصد اطلاعاتی دقیق و مستمر با همراهی تمامی ارگانهای مرتبط انجام شد و میتوان گفت این عملیات تمرین یک کار جهادی و تیمی بود.
وی با اشاره به نقش تأثیرگذار رسانه در فرهنگسازی، عنوان کرد: تعامل یک جاده دو طرفه است و نباید مدیران نگاه ابزاری به رسانه داشته باشند.
دبیر شورا با بیان اینکه منشاء بسیاری از مشکلات و آسیبها، اجتماعی است، خاطرنشان کرد: موضوعاتی مانند تلاطم ارز و تنظیم بازار معمولا مشکلات اقتصادی نامیده میشود در حالیکه این مشکلات منشاء اجتماعی دارند و باید با حضور تشکلهای اجتماعی که هیچگونه وابستگی حکومتی ندارند بررسی شود.
مرتضوی اضافه کرد: برای حل برخی از مسائل و مشکلات باید ریشه ایجاد آنها شناسایی شود و به خودمان برگردیم و باید به این موضوع فکر کنیم که تا زمانیکه مشکلات ریشهیابی نشود مطالبه و نقد جوابگو نیست.
وی در خصوص اثرات ترویج ناامیدی بر جامعه، تأکید کرد: زمانیکه یک معلم ناامید است این ناامیدی را یک نسل را تهدید میکند و نباید اجازه دهیم این مسئله به جامعه منتقل شود و رسانهها نیز در امیدآفرینی نقش تأثیرگذاری دارند.
دبیر شورا با بیان اینکه در مبارزه با موادمخدر، پیشگیری اهمیت بیشتری از مقابله دارد، تصریح کرد: ما نیازمند تغییر نگاه مردم هستیم و باید به تبعات مقابله در موضوع موادمخدر نیز توجه کرد، زیرا این ممکن است برخورد قهری در جاهای دیگر سرریز میکند.
مرتضوی ادامه داد: در امر مبارزه با موادمخدر باید با برنامه و به دور از احساسات عمل کرد و باید اصلاح در اولویت قرار بگیرد و به همین منظور توسعه برنامههای اجتماعی و فرهنگی در دستور کار ستاد مبارزه با موادمخدر در مناطق آلوده قرار دارد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر چهارمحال و بختیاری۹۷٫۱۰٫۲۵