دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان چهارمحالوبختیاری گفت: اقدامات و برنامههای فرهنگی و پیشگيرانه در مدارس و آموزشگاهها باعث کاهش آسیبهای اجتماعی و اعتیاد میشود .
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحالوبختیاری؛ سیدقدیر مرتضوی در دوره آموزشی و توجیهی ضمن خدمت فرهنگیان در طرح توانمندسازی پیشگیری اولیه از اعتیاد ویژه دانشآموزان سطح استان گفت: با توانمندسازی اساتید و معلمین و با ارائه آموزشهای لازم و ضروری در مدارس و آموزشگاهها میتوان آسیبهای موجود را کاهش داد و این رسالت برعهده فرهنگیان و معلمین است که با فراگرفتن علم روز و شناخت جامعه بتوانند دانشآموزان را توانمند سازند و آموزشهای پیشگیری اولیه از اعتیاد را در مدارس منتقل كنند.
وی افزود: معلمین و اساتید آموزش و پرورش، بستر مناسبی برای اجتماعی کردن امر مبارزه با مواد مخدر ميباشند و باید این فضا را برای آموزشهای پيشگيرانه دانشآموزان فراهم سازند.
دبير شورا با اشاره به اینکه آگاهیبخشی و گسترش فرهنگ اجتماعی کردن مبارزه با موادمخدر و آموزشهای پیشگیرانه و گسترش آن در سطح اجتماع بسیار ضروری است گفت: همه خانوادهها، مسئولین و معلمین بايد نسبت به این تهدید هوشیار باشند.
مرتضوی با تأکید به اینکه لازم است برنامهها و اقدامات پیشگیرانه از دوران کودکی و حتی از مهدهای کودک و مدارس شروع شود و تا مقاطع بالاتر ادامه یابد افزود: دانشآموزان بايد مهارتهای لازم از جمله مهارت نه گفتن را بیاموزند و این مسئولیت برعهده آموزش و پرورش و معلمین دلسوز و فرهیخته گذاشته شده است و امیدواریم با همه این اقدامات شاهد کاهش آسیبهای اجتماعی و اعتیاد در سطح جامعه باشیم.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحالوبختیاری۹۷٫۱۰٫۲۵