• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
8

مداحان با ایجاد تشکل های خیریه از خانواده های معتادان محافظت کنند

  • کد خبر : 5058
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۸:۱۷

وزیر کشور و دبیر کل ستاد مباره با موادمخدر از مداحان و شاعران خواست با ایجاد تشکل های خیریه، از خانواده های معتادان محافظت کنند. به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، «عبدالرضا رحمانی فضلی» روز شنبه در نشست فصلی با کانون مداحان و شاعران آیینی کشور در محل سازمان تبلیغات اسلامی، افزود: مداحان و شعرای آیینی […]

وزیر کشور و دبیر کل ستاد مباره با موادمخدر از مداحان و شاعران خواست با ایجاد تشکل های خیریه، از خانواده های معتادان محافظت کنند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، «عبدالرضا رحمانی فضلی» روز شنبه در نشست فصلی با کانون مداحان و شاعران آیینی کشور در محل سازمان تبلیغات اسلامی، افزود: مداحان و شعرای آیینی می توانند خیرین و معتمدین جامعه را تشویق کرده و با تشکیل «ان جی او» ها در حوزه درمان، پیشگیری و صیانت فعالیت کنند.

وی ادامه داد: مداحان و شعرای آیینی می توانند علاوه بر تبلیغات، به تقویت باورهای دینی مردم پرداخته و از بروز اعتیاد در جامعه پیشگیری کرده و به درمان معتادان کمک کنند.

رحمانی فضلی با بیان اینکه در زمینه کنترل موادمخدر عقب تر از قاچاقچیان هستیم، افزود: این بدین دلیل است که موضوع موادمخدر هزینه های اقتصادی زیادی را به همراه دارد.

دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: سالانه بیش از یکهزار میلیارد دلار، هزینه های اقتصادی ناشی از موادمخدر در دنیا و سه میلیارد دلار در کشور است.

وزیر کشور با اشاره به تنوع زیاد موادمخدر افزود: به عنوان مثال پیشتر از تریاک برای دارو استفاده می شد اما اکنون تنوع موادمخدر خطرناک و بسیار زیاد شده است.

رحمانی فضلی، افزایش تمرکز حواس، رفع استرس و افسردگی، کاهش و افزایش وزن، رفع نارسایی جنسی و غیره را از موارد غلط در معرفی خواص مصرف مواد مخدر برشمرد و گفت: قاچاقچیان موادمخدر با این شیوه تبلیغ، موجب تصور اشتباه در مردم می شوند و آنها را به خرید آن ترغیب می کنند.

وی با اشاره به وجود یک میلیون و ۳۲۵ هزار معتاد در کشور افزود: اگر هر کدام از این افراد یک خانواده چهار نفره داشته باشند، شش میلیون نفر از جمعیت کشور بطور مستقیم درگیر این موضوع می شوند.

رحمانی فضلی تصریح کرد، طبق پژوهش های انجام شده، ۶۳ درصد از جامعه معتادان متاهل، ۵۲ درصد شاغل و بیش از ۷۵ درصد دارای مدرک دیپلم به بالا هستند، که این نشان می دهد موادمخدر، مساله پیچیده ای است و دیگر نمی توان گفت فقر، بیکاری و تجرد از عمده عوامل اعتیاد هستند.


منبع خبر: ايرنا ۹۲/۱۱/۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=5058

برچسب ها