• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
11

آسیب اعتیاد نقش اصلی فرد را در زندگی سلب می‌کند

  • کد خبر : 50551
  • ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۸:۰۰

معاون اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا اظهار داشت: متأسفانه امروزه برخی از لوازم مصرف دخانیات در خانواده‌های ایرانی مورد خوشایندسازی قرار گرفته است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان؛ برنامه گفت‌وگوی اجتماعی با موضوع بررسی اعتیاد و شیوع مصرف، با حضور سرهنگ مهدی بهرامی معاون اجتماعی پلیس […]

معاون اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا اظهار داشت: متأسفانه امروزه برخی از لوازم مصرف دخانیات در خانواده‌های ایرانی مورد خوشایندسازی قرار گرفته است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان؛ برنامه گفت‌وگوی اجتماعی با موضوع بررسی اعتیاد و شیوع مصرف، با حضور سرهنگ مهدی بهرامی معاون اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا از شبکه رادیویی گفت‌وگو به روی آنتن رفت.


در این برنامه سرهنگ مهدی بهرامی با اشاره به اینکه آشفتگی در خانواده در گرایش فرد به مواد مخدر نقش مؤثری دارد، گفت: هر پدیده‌ای که انسان را از تعادل حاضر در مسیر زندگی بیرون بکشد، تعریف آسیب را به همراه خواهد داشت.


وی با اشاره به این‌که گرایش افراد به مواد مخدر ریشه در عوامل متعددی دارد، اظهار داشت: اعتیاد به مواد مخدر از جمله‌های ریسک‌هایی است که می‌تواند با ایجاد عدم تعادل در فرد آسیب ایجاد کند.


معاون اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا با اشاره به این‌که آسیب اعتیاد نقش اصلی یک فرد را در زندگی سلب می‌کند، عنوان کرد: خانواده اولین و مهم‌ترین گروه مرجعی است که می‌تواند در گرایش فرد به اعتیاد مؤثر باشد، بر همین اساس ساماندهی و تربیت صحیح خانواده‌ها می‌تواند کاهش آسیب و رشد در اعتیاد را به همراه داشته باشد.


بهرامی بیان داشت: در حال حاضر ۷۰ درصد خانواده‌های ایران اطلاع چندانی از انواع و پیامدها مواد مخدر ندارند.


وی در ادامه اضافه کرد: با توجه به خوشایند بودن لوازم دخانی در خانواده‌ها، یک فرد می‌تواند تحت تأثیر خوشایند لوازم از استعمال سیگار کار خود را شروع کرده و در مسیر با قلیان و گل آشنا شود و به همین ترتیب به سمت مواد مختلف گرایش پیدا کند.


بهرامی با اشاره به این‌که لذت‌جویی اولین شاخص مصرف در مواد مخدر به شمار می‌آید، اظهار داشت: افراد حاضر در سن بلوغ با اهتمام به لذت‌جویی و اثبات خود به جامعه و اعضای خانواده معمولاً درگیر مصرف مواد مخدر می‌شوند، چراکه افراد در این سنین از میزان آسیب‌پذیری بسیار بالایی برخوردار هستند.


معاون اجتماعی پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا همچنین با اشاره به این‌که سنین ۱۵ تا ۳۰ سال بیشترین قشر مصرف‌کننده مواد مخدر در ایران هستند، عنوان کرد: افراد حاضر در سنین ۱۵ تا ۳۰ سال بیشتر از جامعه می‌توانند تحت مدیریت و هدایت‌های خانواده خود قرار بگیرند، بر همین اساس خانواده‌های ایران نقش بسیار مهمی را در جلوگیری از رشد اعتیاد در کشور دارند.


وی در ادامه اضافه کرد: متأسفانه اغلب خانواده‌های ایران شناخت دقیق و خوبی را از فرزندان خود ندارند، به‌طوری‌که والدین اطلاع دقیقی از معیارهای خوشحالی و ناراحتی فرزند خود را در اختیار ندارند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان۹۷٫۱۰٫۱۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=50551

برچسب ها