• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 18
8

پيشگيري مقدم بر درمان است

  • کد خبر : 50548
  • ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۷:۴۷

نشست توجيهي پيشگيري از اعتياد اجتماع محور در محيط كار ويژه مديران، ادارات و نمايندگان كميته فرهنگي و پيشگيري توسط اداره كل بهزيستي و نظارت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در گیلان برگزار شد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان؛ محمدحسين شاهكوئي دبیر شورا در این نشست گفت: همانگونه […]


نشست توجيهي پيشگيري از اعتياد اجتماع محور در محيط كار ويژه مديران، ادارات و نمايندگان كميته فرهنگي و پيشگيري توسط اداره كل بهزيستي و نظارت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در گیلان برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان؛ محمدحسين شاهكوئي دبیر شورا در این نشست گفت: همانگونه كه همه مي‌دانيم پيشگيري مقدم بر درمان است و امروز اصلي‌ترين و مهمترين رويكرد بر محور پيشگيري اوليه از اعتياد با تمركز بر عنصر آموزش به‌عنوان يك امر مهم در کل جامعه وبويژه در محيط‌هاي كاري وکارگری است.


وی در جمع مديران و  نمايندگان دستگاه‌هاي عضو كميته فرهنگي و پيشگيري گفت: ارایه آموزش مهارت‌هاي لازم و اطلاع‌رساني به‌موقع و ارتقا سطح دانش و آگاهي، بمنظور توانمندسازي خود و انتقال دانش و اطلاعات کسب شده به ديگران از جمله رسالت نمايندگان عضو كميته فرهنگي و پيشگيري استان مي‌باشد .


دبير شورا افزود: رویکرد جدید دولت تدبیروامید از ابتدا اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر به منظور مداخله آحاد جامعه در عرصه مبارزه با پديده شوم اعتياد و کاهش تقاضا در کشور است كه با هدف ضرورت تغيير از سياست‌هاي تجويزي دولتي به سمت سياست‌هاي مشاركتي و واگذاري تدريجي امور به مردم مي‌باشد.


شاهکوئی گفت: این نشست‌ها فرصت مناسبي است تا همه اقشار جامعه درگير بحث آموزش و انتقال مطالب فراگرفته و نوین به ديگران باشند.


وي افزود: لزوم مداخله موثر و جدي‌تر كنش‌گران، متخصصان و تسهيل‌گران اجتماعي به‌منظور تقويت رويكرد مشاركت اجتماعي در كليه كانون‌هاي هدف از جمله اهداف اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر است كه از ابتدا دولت یازدهم نهادينه شده و تا به امروز ادامه دارد.


دبیر شورا ادامه داد: از ديگر اهداف اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر، ضرورت تقويت مطالبه‌گري اجتماعي در حوزه‌های مختلف مبارزه پرهيز از نگاه‌هاي سطح، تقليل گرايانه، ساده بيني و همچنين توجه به شاخص‌ها و ويژگي‌هاي نسل قرن ۲۱ و شناخت زبان اين نسل و حرف زدن با آنان در زمينه مشاركتشان در كليه عرصه‌ها است .


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان۹۷٫۱۰٫۱۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=50548

برچسب ها