نماینده مردم لارستان در مجلس شورای اسلامی گفت: آگاهیبخشی مهمترین رمز موفقیت در مقابله با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی است، زیرا بسیاری از افراد از روی ناآگاهی این مواد را عامل مثبت تلقی کرده و از عوارض آن بیخبرند.
جمشید جعفرپور در گفت وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: مبارزه و مقابله با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی نیازمند اطلاعرسانی و آگاهیبخشی برای افراد جامعه است و ضرورت آن بیش از گذشته احساس میشود.
وی اظهار داشت: خردجمعی و کارگروهی و همهجانبه اصلیترین محور راهبردی در راستای اجتماعی شدن مبارزه با اعتیاد است و باید با جدیت دنبال شود تا نتایج مطلوبی را به ارمغان آورد که این موضوع بار مسئولیت سازمانهای مردمنهاد را سنگینتر از قبل میکند.
نایب رئیس دوم کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بنابراین موثرترین راهکاری که میتواند در پیشگیری از اعتیاد و کاهش آن نقش داشته باشد، توسل به کار گروهی و بهرهمندی از همکاری همهجانبه همه دستگاهها است و اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر موثرترین راهبرد ابلاغی است.
به گفته جعفرپور، آگاهی در مورد مقابله و مبارزه با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی بهمنظور کاهش این معضل در دستور کار و اولویت قرار بگیرد و برگزاری نشستها و دورههای آموزشی برای کاهش این بلای خانمانسوز موثر لازم است.
وی افزود: مسوولان با دعوت کردن مردم به مشارکت در مورد مقابله با اعتیاد، باید بصورت جدی دغدغه خود را روی معضل مواد مخدر صنعتی و شیمیایی بگذارند و به هر طریقی آگاهی در مورد این بلای خانماسوز را گسترش دهند.
نماینده مردم لارستان در مجلس شورای اسلامی افزود: اطلاع از عواقب مصرف مواد مخدر می تواند بازخورد مثبتی در حوزه پیشگیری و کاهش آسیب داشته باشند و در کنار آن باید راه های ترک اعتیاد معتادان مورد توجه قرار گیرد.
جعفرپور تصریح کرد: مراکز ترک اعتیاد با اصول و شیوه های نوین علمی، تیم پزشکی و گفتار درمانی باید در سراسر کشور توسعه یابد و خدمات مطلوب تر و با کیفیت به معتادان در این مراکز برای ترک اعتیاد ارایه شود.
وی با اظهار تاسف از اینکه دسترسی به مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در جامعه آسان شده است، اظهار داشت: نحوه مصرف این مواد بدون اطلاع دیگران راحتتر است و این باید یک دغدغه برای والدین ایجاد شود و دانش خود را درباره مخدرهای صنعتی و شیمیایی گسترش دهند.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اعتیاد به مواد مخدر صنعتی و شیمیایی بلایی مخربکننده است و باید مسوولیت برای پیشگیری از آن در جامعه بیشتر احساس شود.
به گفته جعفرپور، فشارهای اقتصادی خانوادهها را درگیر کرده، پس از نهادهای فرهنگی، حمایتی و اجتماعی و آموزشی انتظار میرود در مورد آگاهی از عوارض مخدرهای صنعتی و شیمیایی بیشتر تلاش کنند.
منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۱۰٫۱۲