دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: امروزه بسيج در هر موضوع و زمان و عرصهای که به او نیاز باشد، حضور پیدا ميکند و اقداماتش براي حفظ انقلاب اسلامي است.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر اسكندر مؤمنی در ديدار با اعضاي پايگاه بسيج شهداي مبارزه با مواد مخدر گفت: هر كاري كه براي شهدا، ايثارگران و بسيجيان انجام دهيم، منتي از ما بر آنان نيست؛ بلكه منت آنان بر ما و نياز ما به آنان است.
وي افزود: حفظ كشور، پيشرفت كشور و قدرت كشور از روز نخستي كه انقلاب اسلامي به پيروزي رسيد تاكنون به خاطر رهبريهاي حكيمانه و معصومگونه امام راحل (ره) و همچنين مقام معظم رهبري (مدظلهالعالي) بوده است.
دبيركل ستاد بيان داشت: تقريباً همه انقلابها بعد از مدتي يا شكست خوردند يا از اهداف و مسير اوليه خود فاصله گرفتند اما معماري امام راحل اين بود كه كشور براي هميشه حفظ شود، بنابراین ايشان برای تحقق این هدف و با آيندهنگري چند نهاد را طراحي كردند كه يكي از آنها تشكيل بسيج مستضعفان و در ادامه گسترش فعاليتهاي بسيج بود.
مؤمنی گفت: امروزه بسيج در هر موضوع و زمان و عرصهای که به او نیاز باشد، حضور پیدا ميکند و شرح وظايفش در سطوح جنگهاي سرد و نرم و نيز فرهنگ تعريف شده است. پس وظيفه همه نهادهاي كشور است كه به اين نهاد مقدس كمك كنند؛ چرا كه اقدامات بسيج براي حفظ انقلاب اسلامي است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود بيان داشت: مهمترین تأثیری كه انسان ميتواند در محيط پيراموني خودش بگذارد، تأثیر بر رفتار، كردار و عمل است. زماني قول و حرف تأثیرگذار است كه منطبق بر رفتار و عمل باشد.
دبيركل ستاد ادامه داد: در زمان جنگ و سالهاي دفاع مقدس، طرف فرمانده گردان و لشگر بود اما رفتار، اعتماد و عملش با ديگران و ردههاي پايينتر يكسان بود. در واقع همه در آن دوران با تمام وجود از يكديگر اطلاعات ميكردند و اين امر، معجزه ميكرد.
مؤمنی تصريح كرد: شما نيز بايد در محيط كار با رفتار، عمل و نوع برخوردتان مبلغ فرهنگ بسيج باشيد. اگر رفتار و كردار با قول و حرف يكي شد آنوقت تأثیر خودش ميگذارد.
وي همچنين از برگزاري كنگره شهداي مبارزه با مواد مخدر با هدف ترويج فرهنگ شهادت و ايثار و انتقال اين فرهنگ به جوانان در سال آينده خبر داد و گفت: وصيتنامهها و خاطرات شهداي مبارزه با مواد مخدر بهمنظور آشنايي با سبك زندگي آن شهدا جمعآوري شوند.
مؤمنی در ادامه از پیشنهادهای اعضاي پايگاه بسيج شهداي مبارزه با مواد مخدر استقبال كرد و گفت: هر پيشنهادي كه قابليت اجرايي داشته باشد، حتماً اجرا خواهد شد. شما نيز با كار، تلاش و پيگيري بيش از روال اداري و جاري و با آرامش بيشتر برنامهها را پيش ببريد.
همچنين علي شهبازي فرمانده پايگاه مقاومت بسيج شهداي مبارزه با مواد مخدر در این جلسه بصیرت و دشمنشناسي، آموزش و ارتقاء توانمندیهای جسمي و رواني، خدمترساني به مردم، دفاع از ارزشهاي انقلاب، انس با قرآن، تكريم خانواده معظم شهدا و ايجاد نشاط و شادابي را از اهداف كلان اين پايگاه مقاومت بسيج برشمرد و گزارشی از عملكرد ششماهه پايگاه مقاومت بسيج شهداي مبارزه با مواد مخدر ارائه داد.
منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۱۰٫۰۹