دبيرشوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان گفت: دهياران و شوراهاي روستاها، پتانسيل بسيار مطلوبي در بحث فرهنگي و پيشگيري از اعتياد در روستاها مي باشند.
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان؛ مجتبي بيرانوند در جلسه شوراي هماهنگي استان كه در محل استانداري برگزار شد، گفت: امروزه مواد مخدر در تمامي لايههاي جوامع اعم از شهري و روستايي نفوذ پيدا كرده است و كليه جوامع درمعرض خطر هستند، لذا بهمنظور اجتماعي شدن بحث مبارزه با مواد مخدر در سطح استان ميتوان از ظرفيت خوب دهياران و شوراهاي روستا جهت اقدامات فرهنگي و پيشگيري در سطح روستاهاي استان استفاده كرد.
وي افزود: شوراهاي روستا به عنوان رابط مردم و دولت از بطن مردم هستند كه بايد حامي سیاستها و برنامههاي دولت باشند و دهياران نيز ضمن هماهنگي با شوراهاي روستا، در جهت اجراي برنامههاي فرهنگي و پيشگيري در سطح روستاها اقدام كنند.
منبع: روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان۹۷٫۱۰٫۰۴