یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: برای مبارزه جدي با مواد مخدر باید عزمی جدی بين ارگانهایی مانند شهرداری، بهزیستی، نیروی انتظامی و دستگاه قضا به وجود بیاید.
احمد مرادی در گفتوگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: علیرغم تلاشهای ستاد مبارزه با مواد مخدر و نیروی انتظامی در کنترل مبادی ورودی مواد مخدر اما متاسفانه حجم ورودی مواد مخدر به کشور قابل توجه است.
وي ادامه داد: با توجه به اینکه بندرعباس شهر مهاجر پذیري است و اعتیاد یکی از آسیبهایی است که این شهر را تهدید میکند، نحوه برخورد با این معضل اجتماعی در جامعه باید جامع، قاطع و مبتنی بر شرایط روز باشد.
نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس بيان داشت: دستگاههای مرتبط با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر هرمزگان باید مبارزه با اعتیاد را یک امر حیاتی برای جامعه بدانند و این امر نیازمند اراده قوی جمعی برای مقابله با این معضل است.
مرادي با اشاره به وضعیت کمپهای ترک اعتیاد گفت: برخی کمپها در بندعباس به علت کمبود بودجه و نداشتن امکانات رها شدهاند، همچنین برخی سازمانهاي مردمنهاد فعال در حوزههاي پیشگیری و درمان اعتياد به علت عدم حمایتهای لازم فعالیت آنچنانی ندارند. طبق آخرین صحبتی که با استاندار هرمزگان داشتیم قرار شد با حمایت استانداری به ظرفیت کمپهای فعال افزوده و به وضعیت محلههای معروف آسیبزا رسیدگی شود.
وي در ادامه هماهنگی بین دستگاهها و ارگانها را از مهمترین اقدامات در حوزه پیشگیری از اعتياد دانست و گفت: برای مبارزه با مواد مخدر باید عزمی جدی بین ارگانهایي مانند شهرداری، بهزیستی، نیروی انتظامی و دستگاه قضا به وجود بیاید و همچنین فرهنگسازی مناسبي در کل کشور صورت بگیرد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: آموزش و پرورش ميتواند در حوزه پيشگيري از اعتياد جدیتر ورود كند و معلمان نيز آموزشهای لازم را با دقت و احساس مسئولیت به دانشآموزان بدهند.
مرادي به نقش مهم رسانهها در حوزه پیشگیری اشاره و تصریح کرد: رسانهها باید در زمینه آگاهیبخشی به افراد و خانوادهها قدم بردارند و پیامدهای مواد افیونی را به آنان گوشزد کنند؛ زیرا مشکلات ناشی از اعتیاد وارد هسته مرکزی جامعه یعنی خانواده شده و خانوادهها را با مشکلات اساسی از جمله طلاق و فروپاشی مواجه کرده است، لذا برنامهریزی دقیق و موثر در این حوزه بسیار ضروری است.
منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۱۰٫۰۳