• امروز : یکشنبه - ۱۶ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 7 September - 2025
کل پست ها: 74806اخبار امروز : 16
8

لزوم استفاده از پژوهش‌های کاربردی در مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 50162
  • ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۷:۲۸

استاندار اصفهان گفت: شیوه‌های سنتی در مبارزه با مواد مخدر دیگر کارایی ندارد و باید جای خود را به شیوه‌های نو و پژوهش‌های کاربردی بدهد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان، دکتر عباس رضایی در جلسه شورا با اشاره به رتبه سوم استان در سطح کشور در امر مبارزه […]

استاندار اصفهان گفت: شیوه‌های سنتی در مبارزه با مواد مخدر دیگر کارایی ندارد و باید جای خود را به شیوه‌های نو و پژوهش‌های کاربردی بدهد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان، دکتر عباس رضایی در جلسه شورا با اشاره به رتبه سوم استان در سطح کشور در امر مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: دبیر شورا باید با در نظر گرفتن ملاک‌های کشوری نسبت به رتبه‌بندی فرمانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط اقدام کند که این جمعبندی ملاک عملکرد و رتبه بندی مدیران و فرمانداران نیز خواهد بود.


وی با تاکید بر اینکه اعتبارات ابلاغی باید صرفاً در محلی که قانون اجازه داده هزینه شود، افزود: صحت هزینه‌کرد این اعتبارات توسط بازرسین محسوس و نامحسوسی که در نظر گرفته شده است، سنجیده خواهد شد.


استاندار اصفهان گفت: میزان کشفیات مواد مخدر در ۸ ماهه ی نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۱۸ درصد رشد داشته است.


رضایی به گزارش اجرای برنامه استراتژیک کنترل بیماری HIVاشاره و اظهار داشت: باید تفکیکی بین معتادان مبتلا به HIV و ایدز قائل شد و همانگونه که نگرانی در خصوص ابتلا به این بیماری وجود دارد، بیماری هیاتیت C نیز مورد توجه قرار گیرد.


وی با اشاره به مصوبات سفر وزیر کشور در مرداد ماه امسال به استان اظهار داشت: سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و همچنین مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استان باید پیگیری‌های لازم را برای اجرای کامل این مصوبات داشته باشند.


نماینده عالی دولت در استان به گزارش بررسی وضعیت مراکز اقامتی بهبود و بازتوانی استان نیز اشاره کرد و افزود: باید ضرورت ایجاد این مراکز در شهرستان‌های مختلف از سوی اداره کل بهزیستی استان احصا و بر همان مبنا اقدام شود.


رضایی با اشاره به گزارش فرماندار شهرستان خمینی شهر در خصوص وضعیت اعتیاد این این شهرستان و بازدید خود به صورت ناشناس از برخی از محلات خمینی شهر اظهار داشت: فرماندار به عنوان رئیس ستاد مبازره با مواد مخدر این شهرستان باید برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدتی را در کمیته‌ای متشکل از شورای تامین شهرستان و مسئولان ذی‌ربط تدوین کند تا این برنامه به‌عنوان نقشه‌ راهی برای کاهش اعتیاد در شهرستان مورد بهره‌برداری قرار گیرد.


وی پیرامون برگزاری نمایشگاه کشفیات کالای قاچاق و مواد مخدر نیروی انتظامی نیز اظهار داشت: اینگونه نمایشگاه‌ها باید در سطح جامعه برگزار شود تا مردم به‌طور کامل در جریان ضربه‌هایی که از سوی قاچاقچیان کالا و مواد مخدر به سلامت و امنیت آنان وارد می‌شود، قرار گیرند و صدا و سیما نیز باید مبلغ و محرک مردم برای استقبال از این نمایشگاه‌ها باشد.


عباس رضایی با بیان اینکه موضوع مبارزه با مواد مخدر از تاکیدات رهبر معظم انقلاب و از اولویت‌های مسائل دفاعی کشور است، افزود: استکبار با تمام قوا برای ضربه زدن به انقلاب وارد شده است و مردم باید بدانند که دشمنان تا چه اندازه به ذلت افتاده اند که با سلامت مردم اینگونه رفتار می کنند.


وی تاکید کرد: مدیران باید همسو و همدل با یکدیگر و در راستای هم افزایی بیشتر اقدام کنند و با توجه به محدودیت‌های اعتباری موجود از ظرفیت NGO ها و خیریه‌ها در راستای مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر بهره‌مند شوند.


رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با تاکید بر اینکه در مبارزه با مواد مخدر باید شیوه‌های نو بکار گرفته شود، اظهارداشت: روش‌های سنتی دیگر پاسخگو نخواهد بود و از استان اصفهان انتظار می رود که اقداماتی نو برای آگاه‌سازی توده‌های مردم به‌منظور کاهش تقاضا، مقابله با عرضه و مشارکت اجتماعی در دستور کار قرار دهند.


استاندار اصفهان افزود: دانشگاه‌ها نیز باید پژوهش‌های کاربردی و مداخله‌ای و نه توصیفی در خصوص مبارزه با مواد مخدر داشته باشند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان۹۷٫۱۰٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=50162

برچسب ها