• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73631اخبار امروز : 7
9

گزارشي از برگزاري همايش ملي سبك زندگي و سلامت در دانشگاه آزاد اسلامي يزد

  • کد خبر : 49978
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۳

دومين همايش ملي سبك زندگي و سلامت به همت دانشگاه آزاد اسلامي يزد و با همكاري سازمان‌هاي مختلف از جمله شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان و با استقبال پرشور اساتيد و دانشجويان در روزهاي پنجشنبه و جمعه مورخ  22 و ۲۳ آذرماه سال‌جاري در محل دانشگاه آزاد يزد برگزار شد. آیت‌الله ناصری امام جمعه […]


دومين همايش ملي سبك زندگي و سلامت به همت دانشگاه آزاد اسلامي يزد و با همكاري سازمان‌هاي مختلف از جمله شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان و با استقبال پرشور اساتيد و دانشجويان در روزهاي پنجشنبه و جمعه مورخ  22 و ۲۳ آذرماه سال‌جاري در محل دانشگاه آزاد يزد برگزار شد.


آیت‌الله ناصری امام جمعه استان در این همایش به ایراد سخنرانی درباره هدف‌مندی در زندگی پرداخت و دلیل مشکلات زندگی‌های امروزی را عدم تشخیص هدف در زندگی دانست.


وي رمز و سبک زندگی بهتر را به استوار کردن زندگی بر اساس هدف و امید دانست و اولین قدم در این زمینه را ایمان به خدا و رسیدن به خدا دانست که این امر در سایه خودشناسی و دنیا شناسی میسر می‌شود.


در ادامه طباطبايي، رئيس دانشگاه‌هاي آزاد اسلامي استان گفت: اولين همايش سبك زندگي، سال گذشته برگزار‌گرديد كه با استقبال خوبي روبرو شد.


محور همايش امسال سبک زندگي و خانواده است. در جلسه‌اي كه در حضورآيت الله ناصري نماينده ولي فقيه و عضو هيأت امناي دانشگاه‌هاي آزاد استان يزد بوديم، ايشان تأكيد بر صله رحم و بررسي زواياي مختلف اين امر و بیان آن در همايش‌ها داشتند.


طباطبايي گفت: امروزه به دليل مشغله‌هاي گوناگون، صله‌رحم در جامعه كم‌رنگ شده‌است و هم اكنون در آستانه يلدا که يكي از سنت‌هاي ما ايرانيان است بيشتر به اين مسئله بپردازيم و سعي كنيم پيوندهاي خانوادگي را محكم كنيم و حرمت والدين را حفظ نمائيم ضمن اينكه روايت‌هاي زيادي از پيامبر اكرم و ائمه اطهار بر تأكيد به صله‌رحم است كه متأسفانه در زندگي امروزه مغفول مانده است.


سيد مصطفي كرباسي، دبير شوراي هماهنگي يزد نيز در حاشيه برگزاري اين همايش اظهار داشت: يكي از مسائل و آسيب‌هاي اجتماعي كه به طور جدي سلامت خانواده و بالتبع سلامت جامعه را مورد تهديد جدّي قرار داده و با توجه به تغييرات سريع اجتماعي در سال‌هاي اخير به عنوان يكي از مهمترين مشكلات موجود مورد توجه قرار گرفته است، شيوع آسيب‌هاي اجتماعي بويژه اعتياد در ميان اقشار مختلف، خصوصاً جوانان مي‌باشد.


وي گفت: وابستگي به موادمخدر، يك نگراني جدي باليني همراه با هزينه‌هاي قابل توجه اقتصادي اجتماعي و شخصي است كه سطوح بالايي از رفتارهاي خودمخرب و آسيب‌رسان را براي سلامتي در پي دارد.


دبير شورا در پايان گفت: مؤثرترين عامل در برخورد با تحولات موادمخدر و روان‌گردانها با توجه به روند فزاينده عرضه و تقاضاي مواد در جامعه جهاني توجه به رويكرد پيشگيري اوليه از اعتياد است كه با انجام مداخلات لازم اعم از كم كردن عوامل خطر و بالابردن عوامل محافظت‌كننده در روي آوردن به مصرف موادمخدر از جمله ارتقاء باورها و اعتقادات مذهبي، تقويت معنويت، تقويت اعتماد به‌نفس، افزايش مهارت‌هاي اجتماعي و تاب‌آوري، توجه به سبك زندگي سالم، ارتقاء نگرش منفي به مواد، تقويت مشاركت، اعتماد، اميد و كنترل‌هاي اجتماعي قابل پيگيري است.


در ضمن گفتني است در حاشيه برگزاري اين همايش دو روزه، به همت شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان و تعدادي از ‌سازمان‌هاي غيردولتي فعال، نمايشگاهي از آثار مكتوب حوزه اعتياد و نيز محصولات و دستآوردهاي سمن‌ها و بهبوديافتگان موفق برپا شد كه مورد بازديد امام‌جمعه، رئيس دانشگاه و معاونين مربوط و تعدادي مسئولان استان قرار گرفت و تعداد زيادي از فصلنامه‌هاي اعتياد پژوهي و سلامت اجتماعي و اعتياد بين اساتيد و دانشجويان بازديدكننده توزيع شد.


منبع: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان یزد ۹۷٫۰۹٫۲۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=49978

برچسب ها