دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر كيش گفت: موادمخدر، زلزله خاموش است و هوشیاری والدین عاملي مهم براي مقابله با اعتياد در فرزندان محسوب ميشود.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان كيش؛ محمدحسن جهان در كارگاه آموزشي كه با حضور ۶۰ نفر از والدین، معلمان و دانشآموزان مدرسه دخترانه الغدیر (دوره اول و دوم متوسطه) برگزار شد، گفت: هوشیاری والدین و آگاهسازی فرزندان از خطرات موادمخدر، یکی از راههای ریشهکن کردن آن در خانواده و جامعه ميباشد.
وي برای خانوادههای دانشآموزان و معلمان از خطرات موادمخدر صنعتی جدید و همچنین ماده مخدر گل و سایر مواد شیمیایی صحبت و پیامدهای اینگونه مواد را برای خانواده ها تشریح و تاكيد كرد: آگاهی و آمادگی خانوادهها براي مقابله این آسیب، بایستی آموزش داده شود تا جامعه بتواند در جهت مقابله و مبارزه با آن توانمند شود و اعتماد به نفس فرزندان، در برابر شرایط آسیبزا مقاوم شود.
دبير شورا افزود: برای پیشگیری از اعتیاد، والدین هر روز باید به چند سوال و نکته توجه کنند: ۱-فرزندان کجا هستند ۲-فرزندان چه کار میکنند ۳-فرزندان با چه کسی هستند ۴- من از خانوادهام در برابر اعتیاد محافظت میکنم، شما چطور! ۵-مقاومت و پایداری در برابر فشار گروه همسالان و قدرت نه گفتن به درخواست نامعقول دیگران را به فرزندان خود بیاموزیم ۶- فرزندان خود را قبل از مواجه شدن با شرایط بحرانی، نسبت به مقررات و عواقب ویرانگر موادمخدر آگاه سازیم.
جهان ادامه داد: متأسفانه گسترش دامنه مصرف موادمخدر در جامعه امروزی به حدی است که حتی قشر تحصیل کرده را نیز به سمت خود کشانده است، لازم است با فرهنگسازی و ایجاد زیرساختهای لازم برای پیشگیری از اعتیاد در جامعه اقدام كرد و راههای نفوذ و گسترش موادمخدر را در جامعه مسدود شود.
وي در ادامه سیگار و قلیان را دروازه ورود به اعتیاد دانست و ترویج استفاده از موادمخدر را در راستای تهاجم فرهنگی و هدف قرار دادن جوانان کشور برشمرد و افزود: دشمن در طول ۸ سال دفاع مقدس تلاش کرد جوانان ما را به زانو درآورد اما نتوانست، از این رو تلاش میکند با تهاجم فرهنگی به کشور ضربه بزند.
جهان، فرزندان را سرمایههای زندگی خانوادهها عنوان کرد و گفت: پیشگیری کم هزینهتر از درمان است، مواظب باشیم طوفان اعتیاد زندگیمان را ویران نکند، به هر میزان که میتوانیم برای تربیت فرزندان خود وقت بگذاریم و سرمایهگذاری کنیم این سرمایه قابل برگشت خواهد بود.
وی با تأکید بر كنترل رفت و آمد فرزندان و ارتباط آنان با دوستانشان از سوي والدين تصریح کرد: مراقب باشیم در محیطهای مختلف جامعه چه داخل و بیرون مدارس، افرادی آنها را مورد هدف خود قرار ندهند.
در پایان این کارگاه به خانوادههای دانشآموزان، دبیران و معلمان بستههای فرهنگی پیشگیری داده شد و سوالاتی درباره معظلات موادمخدر از سوی والدین مطرح که توسط دبیر شورا به آنان پاسخ داده شد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان كيش۹۷٫۰۹٫۱۷