دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: در اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر به دنبال این هستیم که کسی وارد عرصهی تهدید نشود و در گروههای هدف دانشآموزی، کارگری، دانشجویی و سربازان اقدامات پیشگیرانه انجام شود.
محمدعلی اسدی در گفتوگو با روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: در استان تهران براساس برآوردهای قطعی صورت گرفته ۱۵ هزار معتاد متجاهری که مشمول پروتکل هستند، وجود دارد.
وی افزود: برای نگهداری این معتادان در چند سال اخیر با اقدامات اثرگذار توانستهایم ظرفیت استان تهران را از ۴۰۰ نفر به ۸ هزار نفر برسانیم .
دبیر شورا ادامه داد: در حال حاضر ۸ هزار نفر از ۱۵ هزار نفر معتاد متجاهر را نگهداری کرده و به آنها خدمات درمانی ارائه میکنیم و همچنین در راستای کمبود ۷ هزار نفر ظرفیت باقیمانده اقداماتی انجام شده است.
اسدی تصریح کرد: یکی از اقدامات انجام شده ساخت مراکز ۳۰۰ نفر است، با راهاندازی این مراکز ظرفیت مذکور تکمیل خواهد شد، این به این معنا نیست که با جمعآوری ۱۵ هزار نفر دیگر شاهد حضور معتادان متجاهر در تهران نباشیم، بلکه به این دلیل است که در وهله اول تهران شهر مهاجر پذیری است و بخشی از این معتادان به دلیل ابتلا به بیماریهای خاص شامل جمعآوری و نگهداری نمیشوند.
وی ادامه داد: متولی این امر سایر دستگاهها هستند که در درجه اول به شناسایی و درمان بیماری این افراد پرداخته و در وهله دوم پس از درمان در اختیار ما قرار دهند تا نسبت به بازپروری و احیای آنها اقدام کنیم.
دبیر شورا گفت: در اولویتهایی که ستاد مبارزه با مواد مخدر در طرح جامع ملی مبارزه با مواد مخدر ابلاغ کرده است، در ۵۰ درصد از فعالیتها اولویتها و اعتبارات خود را بر بحث پیشگیری متمرکز کردهایم.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران۹۷٫۰۹٫۱۳