قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر بر لزوم توجه به رويكرد كاهش بازار جرم كه دربرگيرنده مقابله با عرضه و پيشگيري از تقاضا در عرصه مبارزه با مواد مخدر ميباشد، تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر عليرضا جزيني در نشست تخصصي مبارزه با مواد مخدر در حوزه مقابله، كه با حضور دستاندركاران اين حوزه و روساي دبيرخانه شوراهاي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استانها در مجموعه فرهنگي شقايق برگزار شد، گفت: علاوه بر توجه به رويكرد اجتماعي كه يكي از محورهاي مهم ستاد است، بايد به رويكرد كاهش بازار جرم كه شامل مقابله با عرضه و پيشگيري از تقاضا در عرصه مبارزه با مواد مخدر است، توجه جدي داشت به نحوي كه انگيزه براي ارتكاب جرم مبتني بر فايده مادي از بين رفته يا تضعيف شود.
وي تصريح كرد: شناسايي موادي كه بيشترين جذابيت را دارند، شناسايي هويت خريداران و فروشندگان، سخت كردن هدف به گونهاي كه دستيابي به مواد سخت شود و شناسايي اماكن توزيع از جمله اقداماتي است كه ميتوان در اين خصوص انجام داد و با برنامهريزي دقيق با آنها مقابله كرد.
جزيني با بيان اينكه براي اين رويكرد، آموزش همگاني به عنوان يك عامل بازدارنده نقش اساسي دارد، گفت: انتظار اين است كه شوراهاي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استانها فعاليت خود را افزايش دهند و با ايجاد يك مديريت تعاملي نسبت به استقرار رويكرد كاهش جرم و رويكرد اجتماعي برنامهريزي و تلاش كنند و همچنين از فرصتها استفاده شود كه بهترين فرصت براي ما، استفاده از ظرفيت مردم و نهادهاي اجتماعي است.
منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۱۰/۳۰