• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73561اخبار امروز : 0
7

ریشه کنی اعتیاد نیاز به عزم جدی جامعه دارد

  • کد خبر : 49568
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۶:۰۳

 عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: ریشه‌کنی معضل اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی نیازمند عزم جدی آحاد جامعه  بوده و آموزش مردم به خصوص جوانان در این زمینه از اولویت جدی برخوردار است. محمد وحدتی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: جامعه ناسالم، خانواده آسیب پذیر […]

 عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: ریشه‌کنی معضل اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی نیازمند عزم جدی آحاد جامعه  بوده و آموزش مردم به خصوص جوانان در این زمینه از اولویت جدی برخوردار است.


محمد وحدتی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: جامعه ناسالم، خانواده آسیب پذیر و فرد کج رفتار را در خود می پروراند و فرد معتاد خانواده و جامعه را در خطر تباهی قرار می دهد لذا ناچار از پذیرش این واقعیت می شویم که ارزش والای انسانی تنها در رابطه با فردی به نام معتاد به ذلت کشیده نمی شود، بلکه با شعاع گسترده دامن خانواده و اجتماع را گرفته و آسیب های بسیاری را به دنبال دارد.


وی با بیان اینکه معتادان صرفا آسیب پذیر نیستند، ادامه داد: خانواده های افراد معتاد نیز با آسیب های مختلف جسمی، روانی، اقتصادی، اجتماعی و معضلات پیچیده و اساسی دست به گریبان هستند.


نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای رفع اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی، باید به سراغ ریشه ها رفت، زیرا تا ریشه های بیماری قطع نشود، درمان آن امکان ندارد، افزون بر آن، باید تحقیقات وسیع علمی نیز به منظور شناسایی دقیق علل روی آوردن افراد، به ویژه جوانان به اعتیاد صورت گیرد.


وحدتی اضافه کرد: در بسیاری از کشورهای جهان، کارشناسان پس از سال ها تجربه به این نتیجه رسیده اند که اصلی‌ترین راه مبارزه با مواد مخدر و خشکانیدن ریشه اعتیاد، برچیدن زمینه و انگیزه اعتیاد در نسل جوان است. رفع اساسی ترین نیازهای جوانان، یعنی تحصیل، اشتغال، ازدواج، مسکن، امکانات سالم تفریحی و ورزشی و غیره، از جمله روش های پیشگیری از اعتیاد است.


وی خاطرنشان کرد: با شناخت دقیق نیازها و تصمیم جدی برای برطرف کردن این نیازها در حد توان، از سوی خانواده ها، جوانان، مسئولان و غیره می توان امید جدی به پیش گیری از اعتیاد و درمان معتادان داشت.


به گفته عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، همچنین پرداختن به فعالیت های فرهنگی در زمینه های گوناگون اعتقادی، فکری، هنری، تبلیغی و غیره می توان به مقابله با اعتیاد کمک کند، تلاش بی وقفه فرهنگی، تضمین کننده بهره دهی فعالیت سایر بخش ها است.


وحدتی تاکید کرد: در رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باید از راه کارهای فرهنگی بهره برد و در زمینه های گوناگون به مردم آگاهی بخشید و سرانجام باید به معتادان فهماند که مواد مخدر صنعتی و شیمیایی خانماسوز است.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۹٫۱۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=49568

برچسب ها