در راستای امضای تفاهم نامه ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان بسیج مستضعفین، ۱۰ اردوگاه بازپروری به منظور نگهداری، درمان، کاهش آسیب و صیانت بهبودیافتگان راه اندازی می شود.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دکتر اسکندر مومنی در این مراسم ضمن تبریک هفته بسیج گفت: امام راحل (ره) برای حفظ انقلاب اسلامی و اداره کشور، چندین نهاد تشکیل دادند که یکی از آنها، بسیج مستضعفان و نیروهای مردمی بود. به فرموده ایشان “اگر دفاع بر همه واجب شد، مقدمات دفاع باید فراهم باشد اینکه باید چگونه دفاع کنیم”، لذا ارتش ۲۰ میلیونی بسیج، فرمول همه جانبه دفاع از انقلاب اسلامی است.
وی افزود: به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بسیج نیروی کارآمد کشور برای همه ملت ها است و عظیم ترین و ماندگارترین یادگار امام راحل (ره) است که در همه عرصه ها وجود دارد.
دبیرکل ستاد، این تفاهم نامه همکاری را آغاز تلاش و جهاد گسترده در حوزه مبارزه با مواد مخدر خواند و بیان داشت: امیدوارم ملت بزرگ ایران، نتایج این تفاهم نامه را در کوتاه مدت و بلند مدت مشاهده کنند.
مومنی گفت: توجه به حل آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد، از مسایل مهمی است که مقام معظم رهبری بر پیگیری آنها تاکید دارند.
وی بیان داشت: امروز مواد مخدر منشا بسیاری از آسیب های اجتماعی است. ۵۵ درصد علت طلاقها و ۷۰ درصد زندانیان مرتبط با مواد مخدر می باشند، همچنین قتل و بسیاری از سرقت ها از مواد مخدر نشات میگیرند.
دبیرکل ستاد افزود: براساس این تفاهم نامه، در ۱۰ استان با ۴ هزار ظرفیت، 10 اردوگاه بازپروری به منظور نگهداری، درمان، کاهش آسیب و صیانت بهبودیافتگان راه اندازی می شود.
مومنی گفت: در حوزه پیشگیری از اعتیاد نیز، اقدامات فرهنگی انجام میشود و همه نهادها و سازمانهای دولتی و مردم باید در این زمینه مشارکت کنند.
همچنین سردار سرتیپ پاسدار غلامحسین غیب پرور رییس سازمان بسیج مستضعفان در این جلسه گفت: انقلاب اسلامی نباید آلوده آفت هایی شود که در شان آن نیست. آسیب های اجتماعی به منزله آفتی است که از درون پوسیدگی ایجاد می کنند. هر چقدر ما در سایر عرصه ها موفقیت داشته باشیم اما به آسیب های اجتماعی توجهی نکنیم، جامعه از درون دچار پوسیدگی می شود.
وی افزود: مواد مخدر “ایستا” نیست، یعنی امروزه با موادی سر و کار داریم که ۲۰ سال پیش وجود نداشت و مدام در حال تغییر است. مواد مخدر صنعتی در جامعه امروز، متاسفانه در ابتدایی ترین آشپزخانه های واحدهای مسکونی قابل تولید است و عوارضی خطرناک تر از مواد مخدر سنتی دارند.
غیب پرور تاکید کرد: با تلاش جهادگونه و مدیریت جدید ستاد مبارزه با مواد مخدر مطمئن هستیم که شاهد حرکتی جهشی در حوزه مبارزه با مواد مخدر خواهیم بود.
منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۹٫۰۷