• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73561اخبار امروز : 0
7

دسترسی عموم جامعه به آموزش، زمینه‌ساز پیشگیری از اعتیاد است

  • کد خبر : 49461
  • ۰۷ آذر ۱۳۹۷ - ۴:۲۰

نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر آموزش‌هاي پيشگيري از اعتياد در جامعه، توسط رسانه‌ها به‌خصوص رسانه ملی منعکس شود، زمینه پیشگیری بسیاری از معضلات و آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد در کشور فراهم مي‌شود. علی اسدی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کرمان به جهت پهناور بودن […]

نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر آموزش‌هاي پيشگيري از اعتياد در جامعه، توسط رسانه‌ها به‌خصوص رسانه ملی منعکس شود، زمینه پیشگیری بسیاری از معضلات و آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد در کشور فراهم مي‌شود.


علی اسدی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کرمان به جهت پهناور بودن و داشتن ۴۰ هزار کیلومتر کویر در مسیر ترانزیت مواد مخدر از افغانستان قرار دارد و این موضوع آثار زیانباری را برای استان ایجاد کرده است اما علی‌رغم این موضوع و با توجه به فراوانی مواد مخدر، تلاش برای مبارزه با موادمخدر در این استان بسیار زیاد و جدی است.


وي افزود: مواد مخدري که از افغانستان وارد کشور می‌شود، از کرمان به سمت سایر استان‌ها و یا خارج از کشور هدایت می‌شود. بنابراين آنچه كه استان کرمان را در حوزه مواد مخدر شاخص کرده است، نقل و انتقال اين مواد می‌باشد.


اين نماينده مجلس بيان داشت: طبق آمار اعلام شده، تقریباً ۲۰ درصد از کل کشفیات سالانه مواد مخدر کشور متعلق به کرمان است و اين نشان می‌دهد اراده مقابله با مواد مخدر در استان قوی است.


اسدي ادامه داد: استان کرمان از نظر شیوع اعتياد در جایگاه ۱۳ کشوری قرار دارد و در قیاس با سایر استان‌ها در این زمینه وضعیت بدتری ندارد.


وي يادآور شد: يكي از علل شيوع كم مواد مخدر در شهربابك اين است كه اکثر جوانان اين شهرستان قشر تحصیلکرده هستند و همچنین این شهر، بیشترین پزشک را در سطح استان تربیت کرده است.


نماينده مجلس گفت: فرهنگ و تحصیلات، مسائل و آسیب‌های اجتماعی بالاخص مواد مخدر را تحت‌الشعاع خود قرار داده است و همچنین شکاف طبقاتی که در جاهای دیگر دیده می‌شود، در شهربابک بسیار ناچیز است.


اسدي بیان داشت: برای پیشگیری و مبارزه با اعتیاد در وهله اول نقش خانواده‌ها بسیار پررنگ است، آنان بايد از همان ابتدا به فرزندانشان آموزش‌های لازم را بدهند و آنان را با خطراتي که در آینده ممکن است در سطح جامعه روبرو شوند آشنا كنند.


وي تاكيد كرد: پس از خانواده، مدارس بايد با آگاهی دادن به دانش‌آموزان و بررسی مسائل و آسیب‌های حاصل از اعتیاد و مواد مخدر آنان را در پیشگیری از اعتیاد آماده کنند. همچنين اگر این آموزش‌ها در جامعه توسط رسانه‌ها به‌خصوص رسانه ملی منعکس شوند و همه دسترسی لازم را به این آموزش‌ها داشته باشند، زمینه پیشگیری بسیاری از معضلات و آسیب‌های اجتماعی به ویژه اعتیاد در کشور فراهم مي‌شود.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۹٫۰۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=49461

برچسب ها