• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 0
8

پیشگیری از اعتیاد از طریق آموزش اصولی خانواده‌ها میسر است

  • کد خبر : 49454
  • ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۷

معاون سیاسی انتظامی فرمانداری شمیرانات با بيان اينكه پیشگیری از معضل مواد مخدر از طریق آموزش اصولی خانواده‌ها میسر می‌شود، بر فراگيري آموزش‌هاي پيشگيرانه از سوي خانواده‌ها تاكيد كرد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران، همایون دهاقین در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان شمیرانات بر تهيه […]



معاون سیاسی انتظامی فرمانداری شمیرانات با بيان اينكه پیشگیری از معضل مواد مخدر از طریق آموزش اصولی خانواده‌ها میسر می‌شود، بر فراگيري آموزش‌هاي پيشگيرانه از سوي خانواده‌ها تاكيد كرد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران، همایون دهاقین در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان شمیرانات بر تهيه مكاني مناسب به منظور جمع‌آوری و استقرار معتادان متجاهر در شهرستان تاكيد كرد و گفت: بعد از شناسایی افراد معتاد، آنان بايد در محلی مناسب و به‌صورت یکپارچه مستقر شوند تا مراحل درمانی و توانبخشی به شکل کارشناسی شده و اصولی برای این افراد انجام شود.


وی؛ توانبخشی، آموزش و مهارت‌آموزی به افراد بعد از سپری کردن مراحل درمانی و زمینه‌سازی جهت حضور موثر آنان در جامعه را اصلی‌ترین مرحله در جهت عدم بازگشت اعتیاد عنوان و خاطر نشان کرد: پروسه ترک اعتیاد باید تا مرحله مهارت‌آموزی و حضور موثر و بدون اشکال فرد در عرصه فعالیت های اجتماعی، اقتصادی و… ادامه يابد.


اين مقام مسئول در شهرستان تصريح كرد: اداراتی نظیر فنی و حرفه‌ای و مراکز مهارت‌آموزی نقش بزرگ و انکار ناپذیري در درمان و بازپروری مددجويان و حضور آنان در عرصه تولید و اشتغال کشور دارند.

دهاقين افزود: باید آمار دقیق و صحیح معتادان متجاهر در سطح شهرستان احصاء شود تا از طریق این آمار، راهکار پیشگیری و مقابله با این معضل اجتماعی بررسي شود.


وي همچنين، اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را تنها راه برون‌رفت از این معضل عنوان كرد و گفت: با همکاری بخشداری‌ها و دهیاری‌ها باید به مردم روستاها راه‌های مقابله و پیشگیری از اعتیاد را آموزش دهند، همچنین خانواده‌ها آموزش‌های لازم را در راستای کنترل جوانان و پیشگیری از گرایش آنان به این پدیده شوم فرابگيرند.


دهاقين، تخصیص اعتبارات مشخص در حوزه‌هاي مقابله و پیشگیری از اعتیاد را حلقه مفقوده خواند و بیان داشت: با تخصیص اعتبارات توسط دستگاه‌های بالادستی، اعتبارات شهرستان از طریق فرمانداری به دستگاه‌های ذی‌ربط تزریق مي‌شود تا به‌صورت اصولی با این پدیده شوم مبارزه شود.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران۹۷٫۰۹٫۰۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=49454

برچسب ها