• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73561اخبار امروز : 0
7

اعتیاد، بیماری مسری و خطرناکی است

  • کد خبر : 49401
  • ۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۶:۱۰

یک جامعه‌شناس، مسری بودن اعتیاد را بسیار خطرناک دانست و گفت: روش‌های پیشگیری از اعتیاد به مراتب ساده‌تر و کم‌هزینه تر از درمان آن است. صدیقه خدیوی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به نقش زن در خانواده گفت: اعتیاد، وضعیتی است که هر کسی گرفتار آن شود علاوه […]

یک جامعه‌شناس، مسری بودن اعتیاد را بسیار خطرناک دانست و گفت: روش‌های پیشگیری از اعتیاد به مراتب ساده‌تر و کم‌هزینه تر از درمان آن است.


صدیقه خدیوی در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به نقش زن در خانواده گفت: اعتیاد، وضعیتی است که هر کسی گرفتار آن شود علاوه بر خود، خانواده‌اش را هم تحت تاثیر آسیب آن قرار می‌دهد.


وی افزود: اگر فردی که گرفتار اعتیاد ‌شده، در خانواده نقش محوری داشته باشد؛ مثل مادر، میزان تزلزل و لغزش در خانواده به شدت افزایش پیدا می‌کند.


این جامعه شناس بیان داشت: دختری که گرفتار اعتیاد می‌شود، مسلما در زمینه ازدواج و تامین مخارجش و همچنین زندگی آینده‌اش دچار مشکلات عدیده‌ای خواهد شد.


خدیوی تصریح کرد: دختر معتاد حتی اگر شرایط ازدواج برایش مهیا نشود، به شدت در معرض آسیب‌های اجتماعی دیگر قرار می‌گیرد و برای تامین مواد، به هرکاری دست می‌زند؛ بنابراین سر منشاء بسیاری از مشکلات اجتماعی و بروز برخی از بیماری‌ها همین اعتیاد است.


وی در ادامه، اعتیاد را بیماری بسیار مهلک و مسری خواند و گفت: این مسری بودن، آن را بسیار بیشتر خطرناک می‌کند، در نتیجه راه‌ها و روش‌های جلوگیری و پیشگیری از اعتیاد به مراتب ساده‌تر و کم هزینه  تر از درمان آن است.


این جامعه شناس ادامه داد: همانطور که برای بیماری‌های واگیردار مثل وبا و طاعون، همه جامعه بسیج می‌شوند، برای اعتیاد نیز باید همه ارکان جامعه و مردم پای کار بیایند.


خدیوی تصریح کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر نمی‌تواند به تنهایی بار همه مسئولیت‌های حوزه اعتیاد را به دوش بکشد، لذا در این عرصه، بسیج همه ارگان‌ها به ویژه نهادهای آموزشی همچون آموزش و پرورش، علوم پزشکی، مراکز آموزش عالی و…نیاز است.


وی در پایان بر آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی‌های به‌موقع و مناسب در حوزه پیشگیری از اعتیاد به خانواده‌ها تاکید کرد و‌ گفت: همچنین ایجاد احساس مسئولیت در مردم جامعه نسبت به حوزه اعتیاد، باعث می‌شود خودشان در راه مبارزه با این ناهنجاری قدم بردارند و آشپزخانه‌های تولید مواد مخدر صنعتی را که در محله‌هایشان وجود دارد، به نیروی انتظامی اعلام کنند. چرا که با این کار مهم، خانواده خود و جامعه را نسبت به یک بلای بزرگ واکسینه می‌کنند.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۷٫۰۹٫۰۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=49401

برچسب ها