• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
5

مواد مخدر مانع پیشرفت و رفاه انسان‌ها است

  • کد خبر : 49197
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۸

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان با بیان اینکه مواد مخدر مانع پیشرفت و رفاه انسان‌ها است، بر  آموزش مباحث پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های آموزشی، خانواده، دانشگاه و مدرسه تاکید کرد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان؛ محمود روحانی‌فر در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان با بیان اینکه مواد مخدر مانع پیشرفت و رفاه انسان‌ها است، بر  آموزش مباحث پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های آموزشی، خانواده، دانشگاه و مدرسه تاکید کرد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان؛ محمود روحانی‌فر در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بندرگز که با حضور فرماندار، بخشداران و سایر اعضا در محل فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه مواد مخدر مانع پیشرفت و رفاه انسان‌ها است، گفت: امروزه در جهان بعد از فقر، عوامل زیست محیطی و هسته‌ای  مواد مخدر به‌عنوان بحران چهارم جهان شناخته می‌شود.


وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) گفت: ما باید در مبارزه با مواد مخدر اقدامات جدی‌تری را انجام دهیم. همچنین آموزش مباحث پیشگیری بایستی در محیط‌های آموزشی، خانواده، دانشگاه و مدرسه به‌طور جدی پیگیری و عملیاتی شوند.


دبیر شورا تاکید کرد: رویکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر، فرهنگی و پیشگیری است، با تعامل و همکاری همه دستگاه‌ها بادی تمامی تلاش خود را انجام دهیم تا این مهم، محقق شود.


روحانی‌فر افزود: با توجه به اینکه بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر جهان –افغانستان- در همسایگی کشور ما قرار دارد، مسئولیت ما سنگین است، لذا باید آگاهی‌بخشی به افراد جامعه، بطور گسترده صورت بگیرد و مهارت‌های زندگی نیز آموزش داده شود.


وی ضمن تقدیر از عملکرد و فعالیت شورای هماهنگی با مواد مخدر این شهرستان گفت: در مبارزه با مواد مخدر علاوه بر روند جاری، باید اقدام فوق العاده‌ای صورت پذیرد.


دبیر شورا با اعلام بالا بودن نرخ شیوع اعتیاد در گلستان اظهار داشت: مواردی همچون طلاق، فقر، بیکاری، خودکشی و از مهمترین آسیب‌های اجتماعی وابسته به اعتیاد می‌باشند که متاسفانه در جامعه امروز رو به گسترش هستند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گلستان۹۷٫۰۸٫۲۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=49197

برچسب ها