• امروز : دوشنبه - ۱۵ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 5 May - 2025
کل پست ها: 73561اخبار امروز : 0
6

در مبارزه با مواد مخدر از نظرات صاحب‌نظران کشور استفاده شود

  • کد خبر : 49084
  • ۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۷:۵۴

  مرجع تقليد شيعيان در ديدار با دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: برای مبارزه با مواد مخدر باید از مرزها مراقبت و از نظرات صاحب‌نظران نيز استفاده كرد. به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ آیت الله سید محمدعلی علوی حسینی گرگانی در اين ديدار گفت: خدمت شما در عرصه مبارزه […]

 

مرجع تقليد شيعيان در ديدار با دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: برای مبارزه با مواد مخدر باید از مرزها مراقبت و از نظرات صاحب‌نظران نيز استفاده كرد.


به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ آیت الله سید محمدعلی علوی حسینی گرگانی در اين ديدار گفت: خدمت شما در عرصه مبارزه با مواد مخدر و تلاش براي نجات افراد جامعه بسيار ارزشمند است.


وي با تاكيد بر اينكه در مبارزه با مواد مخدر باید از نظرات صاحب‌نظران کشور استفاده كرد، افزود: مقام معظم رهبری (مدظله‌العالي) نيز بارها فرموده‌اند که نباید کارها را قائم به شخص کنیم بلكه بايد در هر بخشی از نظرات صاحب‌نظران استفاده شود؛ خداوند نیز به پیامبر(ص) امر به مشاوره می‌کند، مشاوره، مذاکره و کسب تجربیات بسیار مهم است.


اين مرجع تقليد گفت: اولین نکته مهم در زمینه مبارزه با مواد مخدر، کنترل مرزهای کشور است؛ بیشترین چوبی که خورده‌ایم از سهل‌انگاری در مرز است؛ باید كاري شود که کسی نتواند به این راحتی مواد مخدر را وارد کشور كند.


علوی حسینی گرگانی بيان داشت: خداوند در قرآن کریم بیان می‌کند که برخی هستند که بنا دارند نسل جوان و مردم را هلاک کنند؛ زیرا آنها برای مادیات و سود دنیای خود حاضرند با حیثیت و شرف مردم بازی کنند. متاسفانه برخي کاری کرده‌اند که نسل جوان ما گرفتار مواد مخدر شود؛ اگر کاری کنیم که جوانانمان به این سمت نروند و خانواده‌ها با آگاهسازي نسبت به این موضوع هوشیار باشند، بسیاری از مشکلات بزرگ کشور حل می‌شود.


وي تاکید کرد: باید مراقب رد و بدل شدن مواد مخدر در زندان نيز باشید؛ نباید با سهل‌انگاری در زندان‌ها باعث مراودات شد؛ خوشبختانه مسئولان این بخش در کشور اراده خوبی برای حل این مشکلات دارند و امیدواریم موفق شوند.


لزوم جمع‌آوري معتادان متجاهر و درمان و بازپروري آنان در كوتاه مدت
همچنين دكتر اسكندر مومني در اين ديدار گفت: جمهوری اسلامی ايران در ۴۰ سال گذشته، مبارزه بی امانی را با قاچاق مواد مخدر در همه ابعاد آن انجام داده است، نيروي انتظامي، سپاه مرزباني، ارتش، وزارت اطلاعات و ديگر نهادها، اقدامات گسترده‌اي را در اين مبارزه انجام داده‌اند.


وي افزود: براي جمهوري اسلامي ايران، فرقي ندارد مواد مخدر قرار است در داخل كشور توزيع ‌شود يا به كشورهاي خارج از كشور ترانزيت ‌شود، بلكه هدفش نجات جان همه جوانان دنيا از بلاي اعتياد است.


دبيركل ستاد افزود: در سال ۲۰۰۱ ميلادي تولید مواد مخدر در كشور افغانستان، ۲۰۰ تن بود اما اين رقم بعد از گذشت دو دهه، به ده هزار تن در آن كشور رسيده است.


مومني بيان داشت: جمع‌آوري معتادان متجاهر از شهرها و درمان و بازپروري آنان در كوتاه مدت و اجراي اقدامات پيشگيرانه و استفاده از ظرفيت‌هاي فرهنگي و پيشگيري با همراهي همه نهادهاي ذي‌ربط به‌منظور مصون‌سازي جامعه از اعتياد از اولويت‌هاي ستاد مبارزه با مواد مخدر مي‌باشد.


وي اظهار داشت: هزينه‌هايي كه مواد مخدر به اقتصاد كشور وارد مي‌كند، بسيار سنگين است، تلاش داريم با آگاه‌سازي كسي به چرخه اعتياد اضافه نشود و افرادي هم كه به اعتياد مبتلا شده‌اند، به سوي درمان هدايت شوند.


دبيركل ستاد بر نقش مهم روحانيون و حوزه‌هاي علميه در حوزه پيشگيري از اعتياد تاكيد كرد و گفت: روحانیون می‌توانند از طریق آگاهی‌بخشی و متقاعدسازی عموم مردم نقش مؤثری در پیشگیری از مصرف مواد مخدر داشته باشند.


مومني گفت: طبق برآوردها، خسارت سالانه مواد مخدر از جمله مصرف و درمان معتادان در کشور ۱۹۹ هزار میلیارد تومان (معادل ۱۱٫۷ درصد توليد ناخالص ملي) است و اين جداي هزينه‌هاي جاني براي انسان‌ها است، بايد تلاش كنيم تا با اقدامات پيشگيرانه خسارت كمتري به اقتصاد كشور وارد شود.

منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۷٫۰۸٫۲۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=49084

برچسب ها